• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

24.05.2024

07:00

Živković staje na ludi kamen! Svadba u rodnom Nišu

Instagram printscreen

Showtime

Živković staje na ludi kamen! Svadba u rodnom Nišu

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac Andrija Živković uspešno je priveo kraju sezonu, sa ekipom PAOK-a osvojio je titulu prvaka Grčke, pa sada može da se posveti jednom od najlepših trenutaka u životu - venčanju.

Kako prenose grčki mediji, tačnije portak "Sport24.gr" brznogo krilo sprema se da krajem meseca u svom rodnom Nišu zaplovi u bračne vode. Živković je posle osvajanja titule sa grčkim crno-belima dobio voljno, pa je on odlučio da slobodno vreme iskoristi i stane na ludi kamen sa svojom izabranicom Grkinjom Elizabetom Ikonomu. Njih dvoje će iz Soluna doputovati u Niš, gde će biti održana svečana ceremonija, a verovatno i veliko veselje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_elizabethh_o

 

Mladi par uskoro će postati i roditelji, pa žele da pre nego što prinova stigne u porodicu, obavežu se jedno drugom na večnu ljubav. 

Inače, popularni Žile je svoju lepšu polovinu zaprosio prvog dana 2024. godine, kada je uz vatromet, cveće i sveće pitao lepu Grkinju da se uda za njega. Ubrzo posle veridbe, srpski reprezentativac i Elizabeta su obelodanli i da očekuju prvo dete. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @_elizabethh_o

 

Živković je već četiri sezone prvotimac grčkog PAOK-a, i jedan je od najzaslužnijih što je tim iz Soluna ove sezone stigao do titule prvaka države, četvrte u istoriji kluba. Srpski reprezentativac je odigrao 49 utakmica za ekipu sa "Tumbe" i postigao 19 golova, uz 14 asistencija. 

Takođe, Živković se nalazi na širem spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija za predstojeće Evropsko prvenstvo, a po pruženim partijama i formi za očekivati je da bude i na konačnom spisku putnika za Nemačku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija