• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

20.04.2024

22:20

Piksi postao deda peti put! Posle četiri devojčice stigao unuk!

Starsportphoto

Showtime

Piksi postao deda peti put! Posle četiri devojčice stigao unuk!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi večeras nije prisustvovao 173. večitom derbiju, ali piše mu se opravdano odsustvo.

Jedan od najboljih fudbalera koje je naša zemlja ikad imala postao je večeras deda peti put! Posle četiri unuke, Piksi je dobio unuka.

Radosnu vest objavio je na Instagram nalogu! Porodila se njegova ćerke Anja, udata za reli vozača Huga Valentea, ali za sad nije otkriveno ime prinove.

 

Foto: Instagram printscreen

 

 

 

Piksi je, inače, u opširnom novogodišnjem intervjuu za Informer TV ispričao da mu je druženje s unukama predstavljalo najveće zadovoljstvo i da je tamo najbolje punio baterije za svako profesionalno pražnjenje.

- Fenomenalno se snalazim i osećam u ulozi dede i mnogo sam srećan. Imam četiri unuke i to je prelepo. Svi koji će postati dede videće i shvatiće ovo što govorim. Unuci se više vole nego sopstvena deca. Da li jedini tako mislim, ne znam, ali kad dobijete decu od svoje dece, to je Božji dar. Proveo sam nedavno deset dana u Parizu. Pa nisam otišao zbog Pariza, da ga vidim opet, tamo sam 30 godina, otišao sam zbog unuka. One su mi nedostajale i ceo taj stres od kvalifikacija, kad je sve prošlo, samo mi je bilo potrebno prisustvo mojih unuka. To je mesto gde crpim pozitivnu energiju – ispričao je Piksi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija