• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj. V.

08.04.2024

12:11

Ovo je sve zanimalo! Beretinija pitali za raskid, Italijan nije oklevao!

profimedia

Showtime

Ovo je sve zanimalo! Beretinija pitali za raskid, Italijan nije oklevao!

Podeli vest

Italijanski teniser Mateo Beretini nakon prve titule posle dve godine posta izjavio je da je ovo prekretnica u njegovoj karijeri, a dotakao se i svog odnosa sa bivšom devojkom Melisom Satom.

Imao je Italijan dosta problema s povredama, morao je neko vreme i da pauzira, ipak čini se da se stvari vraćaju na pravo mesto, pošto  je u finalu Marakešu pobedio Roberta Karbeljesa Baenu.

Raspoložen je bio nekadašnji šest igrač na ATP listi posle osvojene osme titule u karijeri.

 

 

- Ovo je samo početak. Posle poslednjih povreda morao sam da napravim neke promene, odvajanje od starog trenera nije bilo lako. Sam sam sebi dao neke odgovore i rekao sam sebi da želim da nastavimo da igramo tenis na visokom nivou - rekao je Beretini.

Pun je samopuzdanja momak koji je igrao finale Vimbldona 2021. godine protiv Novaka Đokovića.

- Oni koji me dobro poznaju rekli su da sada vide Matea iz 2022. godine u mom pogledu i mojim osmesima i to je najvažnije - dodao je on.

Na kraju je upitan o raskidu veze sa atraktivnom voditeljkom Melisom Satom. Njih dvoje su bili zajedno godinu dana, a raskinuli su u februaru.

 

- Tračevi? Sve smo prebrodili na pozitivan način  - kazao je Beretini.

Njihova ljubav je bila česta tema u medijima, a mnogi njegovi fanovi su upravo krivili upravo nju za pad Mateove forme.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija