• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2024

09:30

Georgina krenula da stavlja ovo u usta! Ronaldo u čudu gledao se*si ženu! (VIDEO)

profimedia

Showtime

Georgina krenula da stavlja ovo u usta! Ronaldo u čudu gledao se*si ženu! (VIDEO)

Podeli vest

Prelepa Georgina Rodrigez, partnerka fudbalske zvezde Kristijana Ronalda, iz dana u dan oduševjava više od 55,2 miliona pratilaca na Instagramu svojim objavama.

Gde god da krene vatrena crnka izaziva veliku pažnju, a kako i ne bi kada osim brutalnog fizičkog izgleda uz sebe ima i jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Svestan je Kristijano Ronaldo da za njegovom lepšom polovinom uzdišu muškarci širom sveta, a Georgina se ne libi da ih provocira provokativnim fotkama i snimcima.

 

 

Uživao je poznati par u Dubaiju, kada je njegova dugogodišnja izabranica raširila širom usta i krenula da zagrize ogromnu šećernu vunu. Fudbaler Al Nasra je prvo u šoku gledao, a kada je shvatio da je fora nasmejao se poput svih prisutnih. 

Zgužvala je devojka rođena u prestonici Argentine slatkiš i strpala ga u usta uz široki osmeh, a snimak je odmah osvanuo na mnogim profilima i portalima širom sveta,

 

Porodica Ronaldo je uživala u večeri sa sportskim novinarom Eduom Agireom i njegovom suprugom Džulijom Salmean, a poznato je da su supružnici godinama jedni od najboljih prijatelja proslavljenog fudbalera.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija