• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

10:20

Komšije besne na "faraona Ronalda"! Za sve je kriva luks vila od 21 miliona evra! U garažu staje 20 automobila! (FOTO)

Youtube printscreeen/društvene mreže

Showtime

Komšije besne na "faraona Ronalda"! Za sve je kriva luks vila od 21 miliona evra! U garažu staje 20 automobila! (FOTO)

Podeli vest

Kristijano Ronaldo, fudbaler Al Nasra uložio je ogroman novac u nekretnine. Sve pršte od luksuza, ali poslednja koja je u izgradnji biće dijamant u njegovoj kruni.

Reč je o kući u mestu Kinta da Marinja, udaljenom 30-ak kilometara od Lisabona, za koju međunarodna štampa piše da je „najskuplja u Portugalu“, po ceni od 21 milion evra.
Građevinski radovi traju više od tri godine, što izuzetno nervira komšije koji su siti buke i prašine.

- Radi se 3 godine. Kuća je toliko velika da liči na bolnicu - rekao je Kristijanov komšija, na čije se reči nastavio drugi:

- Radovi će trajati još najmanje godinu dana. Dosta nam je. Ulica u kojoj živim je zatvorena već nekoliko meseci, bašta mi je puna prašine. Sve zbog piramide faraona Ronalda.

Foto: Printscreen You Tube, Bernardo Bogarim

 

Mesec dana posle ljutih izlazaka komšija, projekat je trebalo da bude gotov, ali nije ni blizu. Radovi su i dalje u punom jeku, kako prenosi Semana.es.

Grandiozni objekat imaće garažu u kojoj Kristijano Ronaldo može da drži do 20 automobila, imaće dva bazena, jedan zatvoreni i jedan otvoreni, teretanu i teniski teren.

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez planiraju da se po završetku karijere portugalskog fudbalera usele u kuću u Kvinti da Marinji.

Foto: Printscreen You Tube, Bernardo Bogarim

 

 

Kristijano poseduje nekoliko nekretnina koje vrede više desetina miliona evra, a nalaze se širom sveta. Od Njujorka do Dubaija, ali je najveći broj svojih kuća i stanova koncentrisao u Španiji i Portugaliji.

Svetski superstar takođe poseduje i sedmospratnicu u Funšalu na Madeiri, gde žive njegova majka Dolores (66) i brat Hugo nakon što ga je kupio pre dve godine.

Ronaldo, zajedno sa partnerkom Georginom i njegovo četvoro dece, takođe poseduje luksuznu vilu u Torinu u Italiji iz vremena kada je bio u Juventusu, kao i vilu vrednu 4,8 miliona funti na imanju tvrđave La Finca u blizini Madrida.

Viletina u Kinti de Marinji je poslednja imovina koja je dodata njegovoj kolekciji, iako se čini da Ronaldo još nije spreman da se povuče, uprkos građevinskim radovima koji se očekuju da budu gotovi krajem sledeće godine.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26