• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

10:27

Hit! Bataljuje Formulu 1 i prelazi na tenis? Spomenuo i Novaka!

EPA

Showtime

Hit! Bataljuje Formulu 1 i prelazi na tenis? Spomenuo i Novaka!

Podeli vest

Vozač Formule 1, Lens Strol, smeje se pričama da će napustiti svet Formule 1 da bi okušao sreću kao teniser.

Poslednjih dana je Lens Strol (25) jedna od glavnih sportskih tema na društvenim mrežama, a pomenuo ga je i Dejvid Kroft, komentator "Sky Sports".

Kanadski vozač u svojoj sedmoj sezoni u Formuli 1, muči se da održi korak sa timskim kolegom iz Aston Martina Fernandom Alonsom. Uprkos tome što je Aston Martin u vlasništvu njegovog oca Lorensa Strola, spekuliše se o budućnosti Strola juniora.

Mnogi se "sprdaju" da nije isključen ni prelazak u svet tenisa, ali Lens nema nameru da menja kacigu za teniski reket.

- Pa, prvo moram da poradim na bekhendu jer mislim da još nisam na nivou - našalio se Strol kada se suočio sa pričama.

Foto: profimedia

 

 

 

- Mislim da mogu da igram tenis prilično dobro, ali sumnjam da sam spreman da stvarno igram protiv Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza. Mislim da je Kroft (komentator Skaja) ili neko drugi smislio priču. Verovatno je početkom avgusta popio nekoliko piva na kauču i razmišljao o mojoj teniskoj igri. Nemam pojma! Morate ga pitati. Ne znam odakle mu, ali bilo je veoma kreativno. U svakom slučaju, još nisam razmišljao o karijeri tenisera.

 

Foto: Reuters

 

Na pitanje da li može da zamisli da se jednog dana probudi i odluči da prekine trke, Strol je odgovorio:

- Mislim da se svaki vozač jednog dana probudi i donese tu odluku. To važi za svakog vozača, ali upravo sada razmišljam o narednoj trci. Definitivno želim da nastavim, ovo je ono što volim da radim - poručio je Strol.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija