• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

20.04.2024

21:40

Ivica Kralj brutalan kao nikad dosad: Sudiji je mesto iza rešetaka!

ATA Images

Partizan

Ivica Kralj brutalan kao nikad dosad: Sudiji je mesto iza rešetaka!

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj poručio je da je njegov klub u 173. večitom derbiju pokraden, kao i da je sudija Pavle Ilić, prema njegovim rečima, zbog suđenja zaslužio da završi u zatvoru!

Nekadašnji golman Partizana i naše reprezentacije dao je kratku izjavu za "Mocart sport" gde nije štedeo arbitra, koji je prema mišljenju svih onih koji navijaju za crno-bele, oštetio taj klub na "Marakani".

U Humskoj su ljuti najviše zbog drugog gola Crvene zvezde, koji je postigao Šerif Ndijaje, a nezadovoljni su i zbog penala koji je napravio Nikola Antić nad Osmanom Bukarijem. Prema njihovom mišljenju, faul jeste postojao, ali je bio van 16 metara.

Foto: FK Partizan

Igor Duljaj i Ivica Kralj

 

Kralj, koji je već bio suspendovan zbog komentara na račun sudija, ni ovog puta nije štedeo zvaničnike.

- Nije problem dobiti ili izgubiti, ali mi je bilo neprijatno da budem na ’Marakani’. Sudija je čuvar zatvora, ali njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka. Njemu i onome ko ga je poslao. Žao mi je igrača koji su sve to morali da trpe - ističe Kralj.

Čelnik crno-belih kaže da će zbog toga u klubu dobro razmisliti hoće li igrati meč u sredu u Kupu. Kako je već saopšteno iz Partizana, najverovatnije se neće pojaviti na tom duelu.

- Videćemo da li ima smisla više igrati naredni meč. Ovo je i poruka svim navijačima Partizana da se ničemu ne nadaju i ocekujem Ilića na centru i u sredu - dodao je Kralj za Mozzart Sport.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Sva lica lažne ekološkinje Dragane Đorđević! Priznala da je lagala o litijumu, uzima državne pare i nastavlja hajku!
Politika

Sva lica lažne ekološkinje Dragane Đorđević! Priznala da je lagala o litijumu, uzima državne pare i nastavlja hajku!

Dragana Đorđević, profesorka Hemijskog fakulteta i navodna ekološkinja, glumi zabrinutost i prosipa laži uz pomoć opozicionih medija koje služe dizanju panike i zastrašivanju ljudi. S tim u vezi, nije loše podsetiti na rane radove ovog "borca za životnu sredinu", a simim tim i ukazati na nesavesnost i nestručnost, zahvaljujući kojim je i postala primećena.

27.07.2024

10:54

TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)
Live TV

Kijev može biti krajnji Putinov cilj! Evo kakva bogatstva krije prestonica Ukrajine! (VIDEO)

Ruski skanderi uništili punkt stranih plaćenika u industrijskoj zoni grada Harkova. Likvidirano oko sto vojnika. EU objavila prvu isplatu milijardu i po evra ruskih rezervi za Ukrajinu. Moskva najavila da će odgovoriti na transfer novca. Peskov najavio da će odgovor biti u skladu sa ruskim interesima. Svedočimo li rasrbljavanju Balkana? Kamala Haris tražila od premijera Izraela da završi rat u Gazi. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i istoričar umetnosti Bojan Bogavac.

26.07.2024

21:51

Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice
Hronika

"Sram te bilo, ubico!": Haos iza zatvorenih vrata sudnice Centralnog zatvora, roditelji sasuli Blažiću sve u lice

Uroš Blažić iz Dubone kod Mladenovca priznao je krivicu za masakr koji je počinio 4. maja prošle godine. Na pripremnom ročištu u Okružnom zatvoru u Beogradu, Blažić je izjavio da je "ubijao sve te ljude, ali da ne zna šta ga je obuzelo te večeri". Držeći pognutu glavu tokom celog ročišta, Blažić je izazvao burne reakcije ožalošćenih porodica, koje su mu dobacivale reči poput "ubico".

27.07.2024

08:29

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija