• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

10.04.2024

21:30

Baždar nema nameru da stane! Hoću da dam gol na svakoj utakmici (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Baždar nema nameru da stane! Hoću da dam gol na svakoj utakmici (VIDEO)

Podeli vest

Mladi fudbaler uspeo je da zatrese mrežu i u regularnom delu protiv Voždovca (1:1), a plasman u polufinale Kupa Srbije njegov tim je izborio nakon boljeg izvođenja jednaesteraca (4:3).

Pokušava Samed Baždar (20) da iskoristi svaki minut proveden na terenu, a danas je stigao i do svog petog pogotka na 22 odigrane utakmice u svim takmičenjima ove sezone.

Talentovani ofanzivac iznenada je dobio priliku da ovog proleća bude starter, pošto se povredio najbolji strelac ekipe i Superlige, Mateus Saldanja, koji je poslednji put igrao još početkom marta, na 172. večitom derbiju. Novopazarac je i zimus dobijao pohvale od trenera Igora Duljaja, dobro je odradio pripreme i na kraju iskoristio svojih pet minuta.

Iako u uvodnim minutima meča protiv Voždovca nije realizovao stopostotnu priliku, kada je sam izašao na golmana Gudžulića, a onda neshvatljivo pao, uspeo je vrlo brzo da se oduži. Mladi napadač je u nadoknadi prvog poluvremena odlično ispratio pas Aranđela Stojkovića kroz sredinu, pretrčao je svog čuvara, a potom mirno i precizno poslao loptu pored čuvara mreže "zmajeva".

- Srećan sam zbog gola i drgao mi je što mi je baš Stojković asistirao. Ostaje žal što sam onu prvu šansu onako propustio, zato sam morao da nađem način da se odužim - rekao je Baždar.

Foto: Starsportphoto

Samed Baždar postiže gol protiv Voždovca

On je u prolećnom delu sezone uspevao da se upiše u strelce protiv Radnika u Surdulici, kao i Železničara i Spartaka u Humskoj, ali i Voždovca na "Krovu". Narednu priliku da nastavi niz imaće već za vikend, kada će crno-beli gostovati Čukaričkom u 30. kolu Superlige (19.15).

- Puno mi znači što sam ušao u seriju pogodaka. Uvek idem korak po korak, ali ne krijem da bih voleo da na svakoj utakmici zatresem mrežu. Sad nas čeka težak duel na Banovom brdu. Idemo i tamo po pobedu - poručio je Baždar.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija