• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

14:45

Ljubimci "grobara" na istom mestu u isto vreme! Ovo je razlog!

printscreen

Partizan

Ljubimci "grobara" na istom mestu u isto vreme! Ovo je razlog!

Podeli vest

Treneri košarkaša i fudbalera Partizana, Željko Obradović i Igor Duljaj, sreli su se na aerodromu Nikola Tesla i napravili fotografiju koja je oduševila navijače crno-belih.

Fudbaleri "parnog valjka" uputili su se na Kipar, gde će obaviti drugi deo priprema za nastavak sezone, dok su košarkaši srpskog kluba krenuli put Atine, gde ih sutra uveče (20.15, Sport klub 1), očekuje duel sa Panatinaikosom u Evroligi.

Šefovi stručnih štabova srdačno su se pozdravili i fotografisali, a ovu sliku je trener fudbalera iz Humske okačio na svoj "Whatsapp", dodavši crno i belo srce.

 

Foto: printscreen

 

 

Poznato je da je Duljaj veliki poštovalac lika i dela popularnog Žoca, a jednom prilikom je izjavio da ga je bilo sramota a mu se obrati.

- Imam veliku želju da sednem i popričam sa njim. Sedeo sam blizu i bilo me sramota da mu se obratim tokom utakmice. Gledao sam kako komunicira sa igračima, kako vodi utakmicu. Kad je neko devet puta bio prvak Evrope govori ko je Željko Obradović - rekao je Igor Duljaj.

U međuvremenu, dva trenera koji su navijačima Partizana doneli mnogo radosti u minulom periodu, sreli su se na promociji kalendara kluba i tada se Duljaju ispunila žela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija