• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2024

18:35

Evroliga bez milosti! Partizan ponovo kažnjen!

Starsportphoto

Partizan

Evroliga bez milosti! Partizan ponovo kažnjen!

Podeli vest

Disciplinska komisija Evrolige kaznila je KK Partizan novčano sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren u meču 21. kola elitnog takmičenja protiv Makabija, saopšteno je u utorak.

Klub se tim povodom oglasio saopštenjem, u kojem je apelovao na navijače da budu fokusirani na utakmicu i da ne čine ništa što bi klubu moglo da nanese štetu. Dodaje se i da su "u toku istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih izolovanih incidenata."

"Istovremeno, klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana Mozzart Bet. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin", poručili su iz regionalnog šampiona.

Foto: Starsportphoto

 

 

Podsećamo, Partizan je i ove sezone najgledaniji tim Evrolige, a već je jednom krajem prošle godine bio kažnjen, zbog incidenata navijača na gostovanju u Valensiji.

"Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podrška na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, Klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju", dodaju iz Partizana.

Crno-beli su trenutno na devetoj poziciji na tabeli Evrolige sa skorom 11-10, a u narednom kolu gostuju Panatinaikosu u Atini. 

"Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan Mozzart Bet se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji moguci nacin!", zaključuje se u saopštenju aktuelnog šampiona ABA lige. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija