• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Jelena Nedeljković

14.01.2024

11:41

Očekivano: Sevilja odustala, ne pristaje na Partizanove ucene

Starsportphoto

Partizan

Očekivano: Sevilja odustala, ne pristaje na Partizanove ucene

Podeli vest

Čelnici Sevilje odustali su od fudbalera Partizana Mateusa Saldanje, saznaje Informer.

Nekoliko dana trajala je saga oko toga hoće li napadač Partizana pojačati jedan od najboljih klubova iz Primere. Aktuelni osvajač Lige Evrope poslao je u Humsku ponudu vrednu šest miliona evra. Stav crno-belih bio je jasan - Saldanja nije na prodaju. Da li su tvrdili pazar ili su tako stvarno mislili, nije jasno, ali ono što se zna jeste da je Sevilja odustala.

Foto: Starsportphoto

 

Prema rečima našeg izvora, Partizan nije želeo ni da čuje za manje od osam miliona evra i to odmah.

- Gotovo, Sevilja je odustala. Dopao im se Saldanja, želeli su ga, ali Partizan nije hteo ni da čuje. Crno-beli su prodali Mihajla Ilića, zaradiće novac i na Kristijanu Beliću i dovoljno im je za sada. Saldanju čuvaju u nadi da će im pomoći da osvoje titulu. Pustili bi ga možda za osam miliona evra odmah ili ako bi bilo na rate, trebalo bi da bude barem deset miliona evra - objašnjava naš izvor.

Zbog finansijskog fer pleja, Sevilja svakako nije mogla sad da isplati novac Paritzanu, već je poslala detaljno razrađen plan u vezi sa dinamikom isplate.

- Ideja ljudi iz Sevilje bila je da sad uzmu Saldanju na pozajmicu i plate Partizanu milion evra, a da u ugovor stave klauzulu o obaveznom otkupu u junu. Tada bi platili još pet miliona evra. To se Partizanu nikako nije dopalo - zaključio ne naš izvor.

Foto: Starsportphoto

 

Saldanja je ove sezone odigrao 24 meča u svim takmičenjima i dao 15 golova uz pet asistencija. Pomalo neočekivano, jer nije nastupao u Evropi, za njega su počeli da se raspituju klubovi širom Evrope. Osim Sevilje, interesovanje je pokazao i Fenerbahče. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija