• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

17.12.2023

11:00

Informer otkriva: Arapi bi da uzmu Partizanu Saldanju, u Humskoj već doneli odluku!

Starsportphoto

Partizan

Informer otkriva: Arapi bi da uzmu Partizanu Saldanju, u Humskoj već doneli odluku!

Podeli vest

Najbolji strelac crno-belih ima ozbiljne ponude!

Nije Partizan uspeo da sačuva prvo mesto na tabeli Superlige pred 171. "večiti" derbi, pošto je juče kod kuće remizirao sa kragujevačkim Radničkim 3:3, ali pojedini fudbaleri tima iz Humske, uprkos svemu, veoma su interesantni bogatim klubovima pred početak zimskog prelaznog roka!

Kako saznaje Informer, Partizan je u prethodnih nekoliko dana dobio na desetine ponuda iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata za svog najboljeg strelca i ponajboljeg igrača, Mateusa Saldanju (24)!

Brazilac igra sjajno ove sezone, iako je tim u teškoj krizi u poslednjih mesec dana. To, ipak, ne može da se kaže za momka rodom iz regije Minas Žerais, koji je u svim takmičenjima od starta sezone postigao 14 golova na 23 utakmice i uz to namestio još pet.

Foto: Starsportphoto

 

 

Pokazao se Saldanja kao pun pogodak sportskog sektora, koji ga je letos angažovao za obeštećenje od 1,3 miliona evra iz japanskog Džef Junajteda. Njegove igre primetili su brojni klubovi, pa je Partizan u prethodnim danima bio u ozbiljnom iskušenju da prihvati neku od pomenutih ponuda. Kako se može čuti, u pitanju su jako dobre ponude, ali nisu iz kategorije onih koje se "ne odbijaju".

Nedavno se spominjalo da je ovaj golgeter na meti francuskog Tuluza, a kako se može čuti, postoje i određena interesovanja iz španske Primere.

Ipak, u klubu su doneli odluku da mladog napadača ove zime - ne prodaju! Plan rukovodstva i sportskog sektora je da Mateusa sačuvaju makar do evropskih kvalifikacija naredne godine, osim, naravno, ako ne stigne toliko jaka ponuda koja ne može da se odbije.

To je za Informer potvrdio i Miloš Vazura, generalni direktor kluba iz Humske.

- Tačno je da Saldanju žele brojni klubovi, mnogo njih je zvalo u prethodnih nekoliko dana, ali sve ponude smo odbili. To je igrač na kojeg ozbiljno računamo i ne želimo da ostanemo bez njega. Saldanja nije na prodaju - poručuje Vazura.

Foto: Starsportphoto

 

 

Ostaje da se vidi hoće li klub iz Humske, ipak, "promeniti ploču" tokom zimskog prelaznog roka. Jasno je da je Partizan, nakon rane eliminacije iz Evrope, ostao bez prihoda od UEFA. Samim tim, moraće da kroz prodaju igrača nadoknadi "rupu u kasi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26