• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2023

16:45

Dolazi kraj Partizanovim mukama? Kapiten se vraća na teren, evo i kad!

Starsportphoto

Partizan

Dolazi kraj Partizanovim mukama? Kapiten se vraća na teren, evo i kad!

Podeli vest

Velike su šanse da američki košarkaš sa srpskim pasošem uskoro ponovo zaigra za crno-bele!

Košarkaški klub Partizan u poslednjih nekoliko nedelja prolazi kroz rezultatsku krizu i u ABA ligi i u Evroligi, a brojni stručnjaci i navijači smatraju da je razlog za to činjenica da je zbog povrede van stroja iskusni kapiten Kevin Panter (30).

Sjajni šuter, iako nije bio u dobroj formi pre nego što se povredio, van terena je punih mesec dana i njegov povratak na parket navijači željno iščekuju. Prema navodima portala "Mocart sport", sjajni šuter mogao bi da zaigra već u četvrtak na utakmici 11. kola Evrolige protiv grčkog Panatinaikosa!

Foto: Starsportphoto

 

 

Panter se povredio na evroligaškom derbiju protiv Crvene zvezde i kako je tada saopšteno iz kluba, stradala mu je zadnja loža. Iako su prvobitne najave bile da će pauzirati oko dve nedelje, usledila je jednomesečna pauza, a na teren će se prema najavama pomenutog portala vratiti za četiri dana.

To znači da će propustiti sutrašnju utakmicu protiv Borca u okviru ABA lige, a ostaje da se vidi koliku ulogu će imati protiv grčkog velikana, s obzirom na to da dugo nije bio na terenu.

Crno-beli su bez svog kapitena doživeli neugodne poraze u okviru ABA lige od Mege, Igokee i Cedevita Olimpije, dok bez njega u Evroligi imaju skor od tri trijumfa i isto toliko poraza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija