• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2023

22:00

Gotovo je - Kaboklo se slikao u dresu Partizana! (VIDEO)

EPA

Partizan

Gotovo je - Kaboklo se slikao u dresu Partizana! (VIDEO)

Podeli vest

Brazilac stigao u Beograd.

Danima se kuva transfer Bruna Kabokla u Partizan, a sada se čini da je njegov dolazak u Humsku gotov! Brazilski reprezentativac je, makar po snimcima na "Tviteru" stigao u Beograd i odradio fotografisanje za Evroligu u crno-belom dresu. 

Detalji njegovog transfera još uvek nisu poznati budući da je Venecija "zatezala" oko obeštećenja za Kabokla. Letos je italijanski klub platio 70.000 evra Ulmu za iskusnog centra, ali on nikada nije debitovao za Veneciju budući da je rešio da pojuri NBA angažman u dresu izraelskog drugoligaša. 

Od NBA ugovora nije bilo ništa zbog čega se Kaboklo okrenuo Evroligi. Partizan traži centra i dogovor je vrlo brzo postignut, ali problem je predstavljala Venecija. 

Dva kluba i igrač pregovarali su neko vreme, očigledno je do dogovora došlo, a sada se čeka zvanična potvrda iz Humske da je Kaboklo stavio paraf na dvogodišnji ugovor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija