• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2023

10:33

Detonacija u Humskoj! Partizan poslao ponudu grčkoj zvezdi! Kakav bi to tandem bio: Panter-Slukas!

EPA-EFE/TOMS KALNINS

Partizan

Detonacija u Humskoj! Partizan poslao ponudu grčkoj zvezdi! Kakav bi to tandem bio: Panter-Slukas!

Podeli vest

Partizan je nedavno obavio veliki posao potpisavši novi ugovor sa Kevinom Panterom, a sada su se crno-beli dali u poteru za još jednim plejmejkerom.

Basket News javlja da je Partizan poslao ponudu za Kostasa Slukasa (33). 

Grčki as je godinama unazad jedan od najznačajnijih igrača u ekipama u kojima je igrao.

Ono što je najvažnije je da ga ceni i Željko Obradović, kod koga je Grk bio „mozak“ ekipe u Fenerbahčeu na Fajnal-foru Evrolige koju su zajedno osvojili 2017. godine.

 

 

Slukas je minule sezone odigrao 36 utakmica u Evroligi i prosečno beležio 11 poena po meču uz 5,6 asistencija.

Takođe, za Slukasa je zainteresovan i Fenerbahče, ali proslavljeni as i dalje pregovara sa čelnicima Olimpijakosa oko potencijalnog produžetka saradnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija