• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2023

11:12

VAZURA BEZ DLAKE NA JEZIKU O JOVIĆU: Nije normalno, kao da ja tužim majku i oca! Popović? Partizan neće trpeti ucene nijednog oca

Starsportphoto

Partizan

VAZURA BEZ DLAKE NA JEZIKU O JOVIĆU: Nije normalno, kao da ja tužim majku i oca! Popović? Partizan neće trpeti ucene nijednog oca

Podeli vest

Generalni direktor Partizana Miloš Vazira na početku priprema za novu sezonuje progovori o Nemanji Joviću, koji je tužio klub, ali i situaciji sa Matijom Popovićem, koga žele Milan i Borusija Dortmund.

Mladi fudbaler Nemanja Jović nije se pojavio na početku priprema crno-belih, niko u klubu ne zna šta se dešava. Tokom minulih dana pominjala se brojka od 900.000 evra duga, ali Vazura kaže da je Jović imao platu 10.000 evra.

- Nije dobro. Nije na pripremama sa Partizanom, ne znam šta se dešava, igrač se nije javio. Vidim da u medijima ti igrači nekada dobijaju veću podršku nego klub, što nije normalno. Partizan treba da dobije veću podršku kada su u pitanju mladi igrači. Mislim da to zaslužuje ova uprava. Pogledajte reprezentaciju, svi su deca Partizana, taj Vlahović je mogao da tuži, Milenković, Popović, Živković... Ne znam šta se deslo igrač se nije javio klubu. Imam informaciju od njegovog menadžera da li je bivši ili nije, Marka Lomića. Da odmah otklonimo sumnje, igrač je imao 10.000 evra platu, a ne 900.000 godišnje, sve može da se proveri. Krenuo je sa 1.000, 3.000, 6.000 kako je ulazio u prvi tim plata je rasla. Imao je dug, podneo je predlog za raskid, čekamo da vidimo šta će se desiti, rade advokati. To je isto kao kada bih ja tužio oca i majku, koji su me naučili da hodam, jedem, pričam... To nije normalno ponašanje. Igrač nije pokazao da ima ijedan problem, igrao je sve utakmice do kraja, niko nije znao da ima problem, stavljen je na transfer listu. Otkrićemo i druge detalje, ali nećemo pre ročišta ništa da iznosimo - rekao je novinarima Miloš Vazura.

 

Foto: Starsportphoto

 

Situacija sa Matijom Popovićem, supetalentovanim fudbaler kog žele Milan i Borusija Dortmund, nije dobra. Vazura je otkrio da je Popoviću (17) ponuđen najveći ugovor ikada kada je u pitanju mladi igrač, ali da problemi postoje. Pomenuo je oca.

- To je dete iz Omladinske škole. Razgovarali smo sa ocem. Partizan nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja u klubu sigurno niko nećemo davati nikakve procente, a mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Igrač je dobio ponudu kluba koja je najveća u istoriji kad je u pitanju mladi igrač. Mislimo da je veliki talenat, ali u ovom trenutku ponuda i dalje stoji. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu - rekao je Vazura.

Foto: Starsportphoto

 


Interesovanje za talentovanog fudbalera pokazali su Milan i Dortmund.

- Ako neko želi da ide mimo Partizana, želim mu srećan put. Ali ja sam ubeđen da to nije dobar put. Ja bih voleo da potpiše za Partizan i na osnovu izveštaja Ivice Kralja dobio je taj najveći ugovor. Ali, imali smo i ranije situacija sa roditeljima i nećemo dozvoliti da iko uđe u prvi tim, a da nismo načisto sa njim. Želje druge strane nisu fudbalske, a ni zakonite. Nećemo kršiti propise da bi neko bio zadovoljan.

Foto: Starsportphoto

 

Tema je i prelazni rok, a Vazura je najavio dolazak pet ili šest igrača.

- Prelazni rok je živa stvar, svesni smo kako smo završili sezonu, da je bila jedna od lošijih u istoriji kluba. Niko ne beži od toga, nešto je falilo, krenuli smo da radimo. Sutra će nam se pridružiti levi bek Antić, očekujemo da tokom narednih dana dođe igrač na poziji zadnjeg veznog,  blizu smo dovođenja golmana... Cilj nam je da dovedemo pet do šest igrača, mislim da smo tri igrača završili, a danas radimo i na četvrtom. Teško je dovesti igrača u junu, svi čekaju ponude i ne pregovaraju. Prva tri igrača koja dolaze svaki je transfer, niko nije slobodan.

Biće i odlazaka iz Humske. 

- Traore je otišao, moramo da se oslobodimo nekih igrača, raskinućemo ugovor sa Andradeom, pričali smo...

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Realno

pre 11 meseci

Sram.ga bilo, trazi svoje pare! Umesto da lepo pokloni klubu, dripac! Pa od cega Vazura da zivi?!?

Ratko

pre 11 meseci

KLOSARU JEDAN UNAKAZILI STE PARTIZAN . STOKO VAS SVE TREBA BATINOM IZBACITI IZ KLUBA .POKRALI STE SVE PARE PRODALI SVE MLADE IGRACE A NISYTA U KLUB NISTE DALI . NADAM SE DA CE SE NAVIJKACI DOZVATI PAMETI I DA VAS MOTKOM NAJURIMO IZ KLUBA ALI SVE DA VAM SE ODUZME I GACE ... GOLI DA IDETE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera!

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija