• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

14:18

STOLICA O BURI U PARTIZANU! Ne znam ko me to smenjuje! JA TRAŽIO OSTAVKU ILIEVA?! NEOZBILJNO SKROZ!

Starsportphoto

Partizan

STOLICA O BURI U PARTIZANU! Ne znam ko me to smenjuje! JA TRAŽIO OSTAVKU ILIEVA?! NEOZBILJNO SKROZ!

Podeli vest

Trener Partizana Ilija Stolica na pres konfernciji pred utakmicu sa Novim Pazarom pričao je o aktuelnom trenutku u Humskoj, odlasku Ivice Ilieva, Holendera i Zdjelara, pričama o ostavci...

Strateg crno-belih prvo je pričao o Novom Pazaru...

- Za nas teško gostovanje posle dva vežana remije. Pritisak je na maksimumu, a poenta da vidimo reakciju svih nas i da se što pre vratimo u pravi ritam. Gostovanje u Pazaru je neugodno, ali ćemo i mi i oni biti u hendikepu jer neće biti publike. Njihova publika uvek ume da nagradi pravu fudbalsku predstavu, verujem da ćemo i Pazar i mi da se adaptiramo na atmosferu.

Odmah zatim se osvrnuo na odlaske Zdjelara i Holendera:

- Došao sam sa idejom da neke stvari menjamo, a ta nova faza nije jednostavna. Sale Zdjelar je fantastičan u svim aspektima, momak za primer. Toliko je dao Partizanu da je šteta da se ne posveti cela konferencija njemu. Holender je jako blizu... On je momak koji nije pokazao pun potencijal i jednom i drugom se moramo zahvaliti. Sa njima dvojicom to je 13, ili 14 odlazaka, a doveli smo šest igrača. Potrebno je vreme za novog trenera, novi stručni štab i energija da se usklade. Mnogo je razloga za ovakav start koji se desio.

Foto: Starsportphoto

Ilija Stolica

Prokomentarisao je šef struke crno-belih priče da je upravo on tražio ostavku Ivice Ilieva.

-  Mislim da je neozbiljno da komentarišemo. Dovoljno je kada kažem da su sve stvari koje sam čuo neistinite, s druge strane, videli ste stav direktora i njegovo saopštenje.

Na red je došla i priča o njegovim teškim danima u klubu:

-  Ne znam ko je krenuo da me smenjuje, baš dobijam podršku na hiljadu strana. Čak sam doživeo da dobijem po fasadama zgrada crteže sa podrškom. Nije prijatno imati dva remija i moja osećanja kao Partizanovcu ne mogu da budu kako treba. U potpunosti sam svestan težine ovog posla. U Srbiji se traže instant rešenja i da sve ide preko reda. Došli smo ovde da pokrenemo stvari u pozitivnom pravcu, siguran sam da pravi partizanovci to osećaju. Oni koji nisu pravi sigurno imaju razlog zašto spekulišu i iznose neistinu.

Novinari su ga pitali kako sve to podnosi?

- Moram da priznam iznenađujuće, jer moj osećaj, ko me poznaje privatno, kada imam osećaj da sam na putu istine, a naročito na čelu ovakve veličine kao što je Partizan, to mi daje osećaj satisfakcije, ko god se bude našao na putu, verujte prepreke neće postojati, biće male prepone, ali mi smo ovde da napravimo dugoročno dobrobit za Partizan.

Fejsa?

- Krivo mi je da je Fejsa stavljen u neke kontekste kojima ne pripada. Došao je u klub i nije imao sreću da ga zaobiđu povrede, prošao je sjajno pripreme i doživeo bakterijsku infekciju od koje se oporavlja, on je trenutno naše najveće pojačanje, radujemo se što nam se vraća, njega svi zovu pobednik. Neverovatno je videti ga sa kakvom energijom pristupa treninzima...

Na kraju pres konferencije Stolica je pružio podršku mladom igraču Partizana Andreju Makaiju, koji je doživeo moždani udar i poslao poruku podrške njegovoj porodici.

- Ovo nam je važno svima u klubu da podržimo porodicu Andreja Makajija, koji je doživeo moždani udar, šaljemo podršku njegovoj porodici, uz želju da se što pre oporavi i vrati fudbalu koji najviše voli. Svim srcem smo uz njih - poručio je Stolica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija