• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

13:38

Rukometaš pokušao da siluje devojku! Strašan skandal potresa Francusku

EPAIMAGES

Ostali sportovi

Rukometaš pokušao da siluje devojku! Strašan skandal potresa Francusku

Podeli vest

Benoa Konku, rukometaš reprezentacije Francuske (33:31), priveden je u policiju u noći između ponedeljka i utorka, jer je pokušao da siluje devojku u noćnom klubu

Rukometaš koji je sa Francuskom u nedelju osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu, a francuski mediji prenose da je sad osmunjičen za pokušaj silovanja.

Nakon pobede nad Danskom u finalu Evropskog prvenstva u Kelnu, rukometaši Francuske u ponedeljak su bili na svečanom prijemu kod predsednika Emanuela Makrona. Konku je te večeri otišao u jedan noćni klub u Parizu da proslavi veliki uspeh.

U vidno alkoholisanom stanju nasrnuo je na jednu mladu ženu. Na vreme ga je zaustavio radnik obezbeđenja i držao rukometaša poljskog Kjelcea do dolaska policije.

 

Foto: EPAIMAGES

 

 

"Francuski reprezentativac je u pijanom stanju navodno skinuo pantalone i pokušao seksualno da napastvuje mladu ženu, koja ima 20 godina", objavio je ugledni "Lekip". 

Mediji prenose da je otvorena istraga protiv rukometaša, a on je posle trežnjenja prebačen u policijski pritvor gde je ispitan. Tužilaštvo se još nije oglasilo o nastavku postupka, a nije poznata ni verzija Konkua svega što se desilo. Francuski rukometni savez se oglasio i poručio da je upoznat sa optužbama na račun repretentativca, ali da nisu u poziciji da daju bilo kakav komentar. 

"Mi smo protiv svih oblika nasilja, oštro osuđujemo sve, bez obzira na to ko je optužen", poručili su Francuzi. 

I poljski klub je osudio svako nasilno ponašanje i poručio da će preduzeti adekvatne mere.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija