• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2023

11:11

Borković obradovao na stotine mališana - čekali u redovima za autogram

Informer

Ostali sportovi

Borković obradovao na stotine mališana - čekali u redovima za autogram

Podeli vest

Slavni srpski automobilista posetio Sajam sporta.

Najbolji srpski automobilista, Dušan Borković, posetio je Sajam sporta u okviru manifestacije “Evropska nedelja sporta” u svom rodnom gradu Pančevu. Na stotine mališana iz Pančeva nestrpljivo je čekalo u redovima da se upoznaju, forografišu i dobiju autogram od šampiona. Borković je mladima predstavio svoj sport i tim povodom podelio najvažnije poruke bezbednog ponašanja u saobraćaju.

Foto: Informer

 

Srpski as se oprobao u mnogim sportovima, a najzanimljivije mu je bilo na borilačkim veštinama gde je pustio mlade džudiste da ga obore sa njegove visine od čak 207 centimetara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija