• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer.rs

27.03.2022

23:25

KAKVA GREŠKA! Dvojica komentatora izvređali kanadsku klizačicu, misleći da su mikrofoni ugašeni

Printscreen You Tube/paparazzo lov

Ostali sportovi

KAKVA GREŠKA! Dvojica komentatora izvređali kanadsku klizačicu, misleći da su mikrofoni ugašeni

Podeli vest

Dvojica britanskih komentatora suspendovana su nakon što su misleći da su mikrofoni ugašeni, nekadašnju klizačicu Magan Duhamel nazvali "onom ku**om iz Kanade"

Simon Rid i Niki Sloter komentarisali su Svetsko prvenstvu u Montpeljeu za službenu internet stranicu Međunarodne klizačke federacije (ISU). Poslednjih dana svojim komentarima izazvali su mnoge kontraverze.

Foto: Printscreen You Tube/paparazzo lov

 

Njih dvojica su neprestano izražavali žaljenje što na SP-u nema ruskih klizača, suspendovanih zbog ruske invazije na Ukrajinu, potom su utvrdili da nemaju pojma koliko je rotacija bilo u jednom skoku jer ne prate klizanje, davali su neprikladne komentare na račun izgleda jedne 16-godišnje klizačice i rugajući se isticali kako je jedna od takmičarki viša i teža od svo muškog partnera.

Vrhunac se dogodio kad je Rid, govoreći o Duhamel i verujući da su mikrofon ugašeni, rekao "ona ku*ka iz Kanade", na što su se obojica počeli glasno da se smeju. I sve se to, ponavljamo, moglo čuti na službenoj stranici Međunarodne klizačke organizacije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija