• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.02.2022

17:04

SMS JE SVE PROMENIO! Ovako su se upoznali Snežana i Đorđe! Želela je da mu "nabaci" drugaricu!

Instagram

Ostali sportovi

SMS JE SVE PROMENIO! Ovako su se upoznali Snežana i Đorđe! Želela je da mu "nabaci" drugaricu!

Podeli vest

Tragedija je potresla Srbiju, Snežana Pantić, srpska karatistkinja i supruga bivšeg golmana Partizana Đorđa Pantića je izgubila životnu bitku

Snežana Pantić se dugo borila sa sa rakom dojke, ali na kraju nije uspela da izađe iz toga kao pobednica. Pre nekoliko dana primljena u bolnicu, ali je nažalost preminula...

Snežana je rođena u Zrenjaninu 18. juna 1978. godine i sportom je počela da se bavi sa svega 11 godina. Počela je sa atletikom i gimnastikom, dok je mlađi brat Zoran nije odveo na karate trening. On je odustao posle nekoliko meseci, a Snežana je nastavila i dogurala je do samog vrha u svom sportu.

Sa Đorđem se venčala 2006. godine u Beogradu pred porodicom i prijateljima. U jendom interjuu za Politiku pre nekoliko godina rekla je da sebe nije doživljavala kao najjaču ženu na svetu, kako su je novinari zvali. 

- Taj deo mog života, kada mi je jedino bilo bitno da u maju svake godine osvojim evropsko prvenstvo, a u oktobru svetsko, sada je iza mene. To sam sve ostvarila i na najlepši mogući način zaokružila svoju sportsku karijeru. Sada uživam u svojoj porodici, u ogromnoj ljubavi koju delim sa suprugom i trenutno se osećam kao najvoljenija žena na svetu, a atribut "najjača" više me ne ispunjava - rekla je tada Snežana.

Otkrila je jedanom prilikom Snežana kako je upoznala Đorđa. Znali su jedno za drugo, sreli su se nekoliko puta, ali su se zvanično upoznali tek nakon godinu dana u jednom klubu. Tada je Snežana želela da mu "nabaci" drugaricu. Đorđe je imao druge planove.

Foto: Starsportphoto

 

- Priznajem, imala sam nerealnu sliku o njemu. Išla sam nekoliko puta na Partizanove utakmice, divila se njegovim odbranama, a ni sanjala nisam da taj momak između stativa može jednog dana da bude moj voljeni. Razmenili smo posle upoznavanja nekoliko SMS poruka, čuli se nekoliko puta, ali sve je to bilo onako kako i inače ide kod mladih. Onda smo oboje uleteli u neke obaveze i nismo se čuli gotovo mesec dana. Sve dok mu nisam poslala poruku za rođendan - ispričala je Snežana za "Politiku".

Zatim je i Đorđe dodao.

- Poruka me je iznenadila, a, sećam se, tada smo oboje bili na pripremama. Onda smo nastavili da se dopisujemo, posle priprema da se viđamo, ali sve je bilo na drugarskom nivou. Viđali smo se sve češće, a zajedno ostajali sve duže. Posle mesec dana počeli smo da živimo zajedno. Probudili smo se jednog jutra i shvatili da više ne želimo da se razdvajamo.

Foto: printscreen/Instagram

 

Snežana je zatim dodala u intervjuu za "Politiku" pojasnila i šta je oduševilo kod njega.

- Sve nam se nekako brzo desilo, za relativno kratko vreme smo postali bliski kao da se sto godina poznajemo. Uvek smo zajedno, sve probleme rešavamo zajedno, Đorđe mi pomaže u kući. On je najbolja osoba koju poznajem, naravno da ga volim najviše na svetu. Zaljubila sam se u njegove oči, njegovo srce i njegovu dušu. On je veliki čovek, šarmantan muškarac i zato razumem te silne devojčice koje su se zaljubljivale u njega. Njega može da ne voli samo onaj ko ga ne poznaje - iskrena je bila Snežana tada.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija