• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2021

12:17

NAREDNI RIVAL JE DINAMO! Radnički juri prvu pobedu u Ligi šampiona

Starsportphoto

Ostali sportovi

NAREDNI RIVAL JE DINAMO! Radnički juri prvu pobedu u Ligi šampiona

Podeli vest

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca u utorak do 20.30 sati dočekuju najbolji gruzijski tim, Dinamo iz Tbilisija na zatvorenom bazenu u Kragujevcu

Ove dve ekipe do sada nisu uspele da upišu trijumf, pa u ovaj meč ulaze silno motivisane da to i ostvare.

- Ovo je izuzetno bitna utakmica za nas, prva u kojoj smo favoriti. Sigurno je da imamo imperativ da osvojimo prva tri boda, čemu težimo od početka sezone. Dinamo je gruzijska reprezentacija sa tri internacionalca. Iskusna ekipa koja u tom sastavu igra već desetak godina i učestvuje sa reprezentacijom na svetskim i evropskim prvenstvima. Igraju atipični vaterpolo, dosta agresivno, na šta moramo da odgovorimo većom željom i voljom i većom agresivnošću. Neće biti lako, ali od Splita je naša ekipa dobila neke željene obrise i nadam se da ćemo nastaviti sa podizanjem nivoa forme - rekao je Uroš Stevanović, trener vaterpolista Radničkog.

Foto: Starsportphoto

Vaterpolisti Radničkog

Vaterpolista Nikola Lukić, koji je sa 38 golova najbolji strelac ekipe Radničkog u aktuelnoj sezoni, saglasan je sa svojim trenerom da je vreme za prvu pobedu u Ligi šampiona.

- Podigli smo nivo igre od utakmica u Splitu i nadam se daćemo u tom smeru nastaviti i dalje. Kao i u svaku utakmicu, ulazimo maksimalno motivisani. Imamo manjih zdravstvenih problema, ali mislim da nas to neće preterano poremetiti u našoj želji da ostvarimo prvu pobedu. Nadam se da će publika doći u što većem broju i pomoći nam da ostvarimo taj cilj - istakao je Lukić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija