• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

23:51

Radnički i Partizan sravnili rivale! Zvezda se mučila, ali slavila!

Starsportphoto

Ostali sportovi

Radnički i Partizan sravnili rivale! Zvezda se mučila, ali slavila!

Podeli vest

Upisali su vaterpolisti Zvezde petu prvenstvenu pobedu i dobili Proleter na mišiće 14:11

Nikako osvajač Kupa Srbije da se trgne! Večeras su u Zvezdi na poštedi bili Miloš Vukićević i Nikola Rađen, pa je kapiten bio najbolji strelac crveno-belih - Veljko Tankosić.

Vladimir Mišović je meč presedeo na klupi, a šansu je dobio Mihajlo Ivanović. Proleter iako je ostao bez ijednog boda, sa Dorćola ne odlazi zadovoljan, pošto je bio ravnopravan sa timom koji je favorit!

Foto: Starsportphoto

 

Šampion Srbije i Jadrana gurnuo je mlađe u prvi plan, a oni su mu se odužili trijumfom protiv Naisa - 18:4. Posebno će meč sa Naisom ostati urezan u sećanju Urošu Trpovskom, pošto mu je to bio debitantski nastup u Radničkom. Pretile su Nišlije na startu, dva puta vodile, ali to je sve što su uradile.  Radnički je sačuvao je veliki plus i ubedljivo soavio u 8. kolu Superlige Srbije, a Kragujevčane su do pobede vodili Aleksa Ukropina sa četiri i kapiten Filip Janković sa tri gola, dok je u redovima Naisa na čelu liste strelaca bio Đorđević, čija su dva hica završila u mreži šampiona.

Partizan je na "Banjici" potopio Valis. Crno-beli nastavili da dišu za vratom Novom Beogradu i jedini su sa stoprocentnim učinkom - 17:5.

 

VATERPOLO SUPERLIGA SRBIJE - 8. KOLO

Petak

Novi Beograd - Šabac 18:4

Subota

Zemun - Vojvodina 12:18

Radnički - Nais 18:4

Partizan - Valis 17:5

Crvena zvezda - Proleter 14:11


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija