• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.09.2021

15:12

Sramota! Vardar izbačen sa F4, Hrvati ih zamenili

Tanjug/AP

Ostali sportovi

Sramota! Vardar izbačen sa F4, Hrvati ih zamenili

Podeli vest

Regionalna rukometna SEHA liga donela je odluku da umesto Vardara na završni turnir pošalje PPD Zagreb

Makedonski klub je slavio u dvomeču plej-ofa, ali su zbog korona pravila ostali bez Fajnal fora.

Golman Vardara Borko Ristovski bio je pozitivan na koronavirus posle meča sa Zagrebom, a Izvršni odbor SEHA lige eliminisao je ceo tim.

- Izvršni odbor proverio je dokumenta i preporuke i složio se s visokom odgovornošću i svešću da ne može da ugrozi takmičenje i zdravlje svih učesnika - saopstila je SEHA.

U polufinalu završnog turnira u Zadru će zbog toga igrati Zagreb i beloruski Meškov.

Drugi polufinalni par čone mađarski Vesprem i ukrajinski Motor.

Inače, ovo je deseto izdanje SEHA lige, a do sada je najtrofejniji baš Vardar sa pet titula. Uz to, makedonski velikan ima tri poraza u finalima i samo 2015. godine se nije borio za trofej kada je bio četvrti. Sa druge strane, tri je osvojio Vesprem, a jednu Zagreb.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 2 godine

Ne razumem zasto je to skandalozna odluka? Znaci, trebalo je sve ostale ucesnike izloziti posledicama neodgovornog ponasanja golmana Vardara?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija