• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

09.05.2024

13:48

Neću to da komentarišem! Novak nije hteo da priča o rivalu!

printscreen

Novak Đoković

Neću to da komentarišem! Novak nije hteo da priča o rivalu!

Podeli vest

Sve dok Dominik Tim ne potvrdi da se povukao, ne želim to da komentarišem, rekao je Novak Đoković na konferenciji za medije u Rimu.

Najbolji teniser svih vremena je slobodan u prvom kolu mastersa u prestonici Italije, a u drugom ga očekuje duel sa boljim iz meča Korentana Mutea i Romana Safijulina.

Novinare je ipak najviše zanimalo šta Nole misli o povlačenju Austrijanca Dominika Tima, ali on nije želeo da priča na tu temu.

- Iskreno, ja nisam čuo tako nešto. Sve dok on ne potvrdi, neću komentarisati povlačenje, jer glasine su glasine. Mogu da pričam samo o njemu - kaže Novak. 

 

 

 

 

Nije štedeo Đoković lepe reči na račun kolege.

- Dominik je sjajan momak pre svega, veoma dobar čovek, neko ko ima sjajno ponašanje, vrednosti, porodičan je... Uvek vas pozdravi, pokaže poštovanje kako na terenu tako i van njega. Dopada mi se Dominik. On je pravi primer nekog ko ne odustaje posle teškog perioda kroz koji je prošao sa povredama, pokušava da se vrati nazad na nivo na kom je bio kada je osvojio grend slem i bio u vrhu svetske liste - dodao je Novak.

 

Foto: printscreen

 

 

 

Svestan je Nole u kakvoj poziciji je nekadašnji šampion US Opena.

- Imao sam i ja povredu 2018. godine, povredu lakta, pokušavao sam da se vratim. Poznat mi je osećaj. Svi razumemo koliko je teško vratiti se. Na moju sreću, nisam imao predugo taj osećaj. Uspeo sam da se vratim na željeni nivo posle šest ili sedam meseci. On se muči da se popne na listi i nađe taj nivo nekoliko godina. Saosećam sa njim i želim mu sve najbolje. Kao teniseri i kolege svi se nadamo da će naći taj nivo jer ga je oduvek bilo uzbudljivo gledati. Spektakularni udarci, neverovatan jednoručni bekhend, forhendi, mnogo snage i intenziteta na terenu. Nadam se da će još ostazi u igri, da će igrazti što je duže moguće jer je važan igrač za sport. Ipak, on odlučuje, samo on zna koliko će još igrati - zaključio je Novak Đoković. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!
Politika

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!

Transatlantska liderska mreža i Evropski centar Atlantskog saveta iz Vašingtona, u saradnji sa Institutom za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda, organizuju konferenciju „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" koja će biti održana danas i sutra, 20. i 21. maja, u američkom Kongresu u Vašingtonu.

20.05.2024

10:52

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija