• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.03.2024

10:21

Đoković se uhvatio za glavu... Kakva scena, klinci su ga ponizili (VIDEO)

printscrine

Novak Đoković

Đoković se uhvatio za glavu... Kakva scena, klinci su ga ponizili (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković, prvi teniser sveta, oduševio je sinove legendarnog Amerikanca Džima Kurijera.

Novak je na svom Instagramu podelio video snimak sa treninga. Posetio ga je nekada prvi tenisera sveta sa porodicom, a dečaci su imali priliku koja se retko pruža.

Igrali su tenis sa najboljim svih vremena i pokazali da će jednog dana biti sjajni teniseri. Posle izgubljenih poena su morali da rade sklekove, pa su i Novaka naterali, koji je morao da trči oko terena i to pred navijačima, koji su uživali na tribinama

"Proveo sam zabavno vreme sa tvojom decom na terenu, Džim. Imaju očeve gene", poručio je prvi teniser sveta, koji u trećem kolu Indijan Velsa igra protiv Luke Nardija u noći između ponedeljka i utorka, a taj duel neće početi pred dva sata.

 

 

 

 


Kurijer je osvojio četiri grend slema, a 1992. godine je bio prvi tenisera sveta. Na Australijan openu i Rolan Garosu trijumfovao je dva puta. Amerikanac odožava prvog tenisera sveta, pa ne čudi što je svoju decu želeo da upozna sa Novakom.

- On je "ubica snova" već mnogo, mnogo godina. Mnogo budućih šampiona je sanjalo o grend slem slavi, a on mi je to uskratio. Sam kraj nekih velikih karijera, koje su dugo trajalo, je bilo 36 godina. Prvo pomislim na Andrea Agasija, mog vršnjaka, koji je igrao do sredine 30-ih, ali njegovo telo se "raspadalo". I dalje je bio sjajan, ali ne toliko pokretan. Novak Đoković ne izgleda kao da posustaje. njegova odbrana je i dalje dobra kao što je uvek i bila -  rekao je nedavno Kurijer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija