• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2024

19:30

Poraz od Sinera je incident, nikako kraj Novakove ere! Legendarna Francuskinja veruje u Đokovića!

EPAIMAGES

Novak Đoković

Poraz od Sinera je incident, nikako kraj Novakove ere! Legendarna Francuskinja veruje u Đokovića!

Podeli vest

Marion Bartoli uverena je kako će se srpski teniser vratiti još jači nakon poraza na Australijan openu.

Doživeo je Novak Đoković neprijatno iznenađenje u polufinalu Australijan opena pošto ga je sa 3:1 savladao Janik Siner. Italijan je kasnije došao do svoje prve grend slem titule, a budući da je uspeo da savlada srpskog tenisera odmah su počele priče o kraju ere najboljeg svih vremena. 

Mišljenja o Đokovićevoj budućnosti su podeljena. Mnogi smatraju da je Novakovo vreme prošlo dok je nešto veći broj onih koji veruju da je poraz na Australijan openu samo izdvojeni incident, a da će srpski teniser nastaviti da dominira. 

Takvog stava je i slavna francuska teniserka Marion Bartoli koja je u razgovoru za "RMC Sports" stala u odbranu Novaka Đokovića. 

- On je igrač koji je u Australiju stigao umoran i istrošen posle 2023. koja je bila izuzetna za njega. Sad znamo da ima četiri ključne tačke u sezoni, tri preostala slema i Olimpijske igre. Otuda će uzeti odmor i napuniti baterije uz porodicu i onda će se pripremati za Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre, što će biti veoma zahtevan period, jer se podloge menjaju dva puta, a on mora da bude spreman za to - rekla je Marion Bartoli. 

Foto: EPAIMAGES

 

Navijače posebno brine činjenica što je Janik Siner slavio protiv Đokovića na tri od prethodna četiri meča. Ipak, Bartoli veruje kako je reč o lošem danu srpskog tenisera. 

- Uprkos tome što mlada generacija pritiska, što je očigledno, ovaj poraz je za mene samo incident. Ne možemo da kažemo da je ovo kraj ere Đokovića, prerano je pričati tako nešto. Možda nije ostvario cilj na Australijan openu, ali neće propustiti sezonu, to vam garantujem - podvukla je Francuskinja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija