• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2023

13:45

Ne gledate Novaka svaki dan! Bogdan Obradović o sramnim reakcijama: Ovo je postao kao neki recept!

Starsportphoto©/Reuters

Novak Đoković

Ne gledate Novaka svaki dan! Bogdan Obradović o sramnim reakcijama: Ovo je postao kao neki recept!

Podeli vest

Proslavljeni srpski trener Bogdan Obradović za negativne komentare o Novaku Đokoviću kaže da je to sada postao recept kako da se ospori najbolji igrač "belog sporta" svih vremena.

Novak Đoković i ostali članove naše reprezentacija našli su se na udaru javnosti pošto su na meč čevtrtfinala Dejvis kupa protiv Velike Britanije izašli  uz pesmu "Veseli se srpski rode".

Ovaj patriotska pesma nikoga ne vređa, ali odmah su se javili sa svih strana da kažu nešto loše za Noleta i družinu, tako da su ti komentari zasenili pobedu Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa.

Prvi se oglasio crnogorski političar Ljubomir Filipović, da bi potom paljbu osuli albanski mediji. U lančanu reakciju se uključio i bosanski političar Jasmin Mujanović, a podržala ga je koleginica iz Austrije Kati Šneberger.

Foto: AP/Photo

Novak Đoković

 

Nije ovo prvi put da se diže prašina oko nepotrebnih stvari kada je u pitanju Novak Đoković, a trebalo bi dodati da je publika u Malagi celo vreme bila nepristojna prema njemu.

Celu ovu situaciju oko najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića za Informer je prokomentarisao nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović.

- Više puta sam pričao, to je već ne čuveno. Ponašanje publike na meču nedopustivo. To ne bi trebalo da se dešava na teniskim mečevima. Ovo je postao kao neki recept kada dođe Novak Đoković. Pa ti ljudi bi morali da budu ponosni, ne gledaju najboljeg svih vremena svaki dan - rekao je Bogdan Obradović za Informer.

Foto: Masha Bandjur

Bogdan Obradović

 

Kada je u pitanju rekacija na pesmu uz koju je reprezentacija Srbije izašla na teren, Obradović ističe da su u pitanju nedopustive reakcije.

- Kao da se hvataju za svaku stinicu kada je on u pitanju. On je najbolji teniser svih vremena, to je skandalozno. Ne bih se čudio da se oforme zvanične navijačke grupe koje  će biti protiv njega - dodaje nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije.

Na kraju je rekao šta bi po njegovom mišljenju trebalo da uradi Novak Đoković,  a tiče se isključivo tenisa.

- Novak bi trebalo da se posveti tenisu, ne sme da osvrće na publiku i komentare, tenis je najbitniji za njega - zaključio je Obradović.

Neće biti lako sa Italijom

Srbija se pobedom na Velikom Britanijom plasirala u polufinale Dejvis kupa, tako da je na redu duel s Italijo, što znači da će Novak Đoković ponovo odmeriti snage s Janikom Sinerom s kojim je u prethodnih mesec dana  igra i tri puta. Srbin vodi sa 2:1, ali po Obradovićevim rečima neće biti lako.

- Videćemo šta će se desiti, Novaka čeka novi duel sa Sinerom, neće biti lako, a mnogo toga će zavisiti od toga ko će igrati drugi dueč - istče Obradović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija