• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2023

09:00

Planeta bruji o Novakovom potezu! Devojčica ovo neće zaboraviti! (VIDEO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Planeta bruji o Novakovom potezu! Devojčica ovo neće zaboraviti! (VIDEO)

Podeli vest

Odigrao je Novak Đoković buran i težak meč protiv Holgera Runea na početku Završnog mastersa u Torinu, na kraju pobedio (2:1), ali jedan momenat pre početka duela obilazi planetu.

Najbolji teniser sveta još jednom je oduševio svet. Novaka je pre početka meča do klupe dovela jedna devojčica.

Sportisti uglavnom ne obraćaju pažnju na klince na terenu, skupljače loptica, ali ne i Novak. Srpski teniser je držao za ruku devojčicu kao da je njegova Tara, a kada su došli do klupe malo su proćaskali. Bio je to momenat koji će pamtiti celog života.

Pogledajte zbog čega je ovaj Novakov potez danas možda i najviralniji na društvenim mrežama. Sigurni smo da ništa lepše nećete videti!

Zbog ovoga je najveći.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

 

 

Đokoviću je pobeda protiv Runea donela osmi put u karijeri prvo mesto na ATP listi na kraju godine. Iza njega je Pit Sampras sa šest puta kada je zimovao na teniskom tronu. Rekord je odavno u Novakovim rukama, ali ga je ove godine podebljao. Počeo je danas 399. nedelju na trinu, pa ga samo sedan dana deli od dugo očekivanog broja 400 na prvoj poziciji. Pobedom nad Holgerom Runeom, srpski as je osigurao ostanak na prvom mestu svetske liste do najmanje 8. januara 2024. godine. Znači - 406 nedelja! Iza njega je Rodžer Federer sa 310 sedmica na prvoj poziciji, dok je Rafael Nadal daleko iza sa 209 sedmica je bio lider.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija