• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

26.05.2024

11:14

Šok u NBA ligi, ovo niko nije očekivao! Lebron odlazi iz Lejkersa?

Tanjug/AP

NBA

Šok u NBA ligi, ovo niko nije očekivao! Lebron odlazi iz Lejkersa?

Podeli vest

"Lebron Džejms je slobodan agent. Ja moram da se fokusiram na njegov posao, a neka Lejkersi angažuju koga žele", poručio je menadžer slavnog košarkaša, Rič Pol.

Američki košarkaš je prošle godine potpisao ugovor na dve sezone sa Los Anđeles Lejkersima, s tim što druga godina uključuje opciju prema kojoj on sam odlučuje da li želi da ostane.

Sudeći po rečima njegovog agenta koji je prilikom gostovanja u "TNT" emisiji pričao o Lebronovoj budućnosti - očigledno je da ima druge planove.

- Lebron Džejms je slobodan agent. Ja moram da se fokusiram na njegov posao, a neka Lejkersi angažuju koga žele. Lebron se uvek maksimalno pokazivao i igrao ko god da mu je bio trener. Ne znam šta namerava da uradi, ali ćemo uraditi ono što i svake godine. Procenićemo situaciju i onda ćemo doneti najbolju odluku - izjavio je Pol.

Podsetimo, Lebronov ugovor je vredan 99 miliona dolara, od kojih bi za sledeću sezonu trebalo da mu legne 51,4 miliona. Ipak, postoji mogućnost da od te zarade neće biti ništa.

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Voditelj emisije Kris Hejns, odmah je upitao Riča da li to znači da će najbolji strelac u istoriji NBA lige odbiti pomenutu opciju koju ima, ali agent nije želeo da komentariše.

- Znaš da ja o svojim poslovima ne govorim javno - zaključio je Pol.

Ukoliko igrač definitivno odluči da napusti LA Lejkerse, čiji je igrač od 2018. godine, biće slobodan da pregovara sa drugim klubovima od 30. juna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija