• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

02.04.2024

19:30

Kraj! To bi bilo to! Mnogi u šoku zbog odluke slavnog košarkaša!

prinstscreen

NBA

Kraj! To bi bilo to! Mnogi u šoku zbog odluke slavnog košarkaša!

Podeli vest

Dvostruki NBA šampion i četvorostruki Ol-star Radžon Rondo (38) odlučio je da se penzioniše posle 16 godina profesionalnog igranja košarke.

Amerikanac je poslednji meč odigrao još pre dve godine u dresu Klivlenda i od tada nije član ni jedne ekipe. Mnogi su očekivali, dok je za mnoge bilo iznenađenje kada je slavni as saopštio tu odluku u podkastu "Sve je dim" kod nekadašnjih košarkaša Met Barnsa i Stiven Džeksona.

- Sada više volim da provodim vreme sa svojom decom. Dovoljno sam zaradio u karijeri, sada je vreme da brinem o njima - objasnio je Rondo svoju odluku.

Foto: prinstscreen

Radžon Rondo

Amerikanac je karijeru započeo 2006. godine i od tada je nastupao za velike klubove poput Bostona, Dalasa, Sakramenta, Čikaga, Nju Orleansa, LA Lejkersa, Atlante, LA Klipersa i Klivlenda.

Bio je jedan od najzaslužnijih, uz Kevina Garneta, za osvajanje šampionskog prstena Boston Seltiksa 2008. godine, dok je već kao iskusan igrać sa Los Anđeles Lejkersima 2020. godine osvojio svoj drugi prsten.

Četiri puta je bio Ol-star, jednom je završio u trećem timu NBA lige, dok je dva puta bio u prvom defanzivnom timu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija