• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

12.03.2024

05:48

Jokić je zver! Brutalna partija Srbina za strašan preokret Denvera (VIDEO/FOTO)

tanjug/ap

NBA

Jokić je zver! Brutalna partija Srbina za strašan preokret Denvera (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denvera su posle velikog preokreta uz još jednu MVP partiju Nikole Jokića pobedili Toronto sa 125:119.

Bio je  Denver u minusu čak 22 poena tokom treće četvrtine, ali su raspoloženi Nikola Jokić i Džamal Marej ipak u finišu preokrenuli rezultat i doneli Nagetsima treću pobedu u nizu. 

Jokić je stigao do 21. tripl-dabla ove sezone, utakmicu je završio sa  35 poena, 17 skokova, 12 asistencija, šest ukradenih lopti, dve blokade i dve izgubljene lopte. Džamal  Marej je dodao  26 poena, uz 12 asistencija, dok su Porter i Gordon ubacili po 19 poena. Najefikasniji u redovima Toronta bili su Ar Džej Beret sa 26 poena i Keli Olinik sa 24 poena.

 

Foto: tanjug/ap

 

 

Nikoli je ovo bio 126. tripl dabl u karijeri u ligaškom delu sezone, pa je sad  četvrti na listi svih vremena. Prvi ispred njega je Medžik Džonson sa 138, Oskar Robertson ima 181, a Rasel Vestbruk čak 198.

 

 

 


Denver je odigrao očajno prvo poluvreme, pa su puleni trenera Darka Rajakovića tokom druge čertvrtine imali "+22" (64:42) i na poluvremenu vodili sa 68:51. Međutim, protiv Jokića nije dovoljna ni dvocifrena prednost. 

 

Foto: tanjug/ap

 

 

Čuvalu su vođstvo Reptorsi i tokom treće denioce, ali je Denver sa dve mini serije u finišu ovog dela igre najavio preokret i pred poslednju četvrtinu prišao na 98:93. Onda su u šestu brzinu ubacili Jokić i Marej, Denver je brzo poveo 108:107, pa 112:07. Toronto se nije predavao, smanjio je na 121:119, ali je to bio poslednju pokušaj i to bezuspešan da se vrati u igru, jer je Porter ubacio trojku  za 124:119, potom i jedno bacanje i definitivno rešio pobednika meča. 

 

 

 

 

NBA LIGA

Utorak

Detroit - Šarlot 114:97

Klivlend - Finiks 111:117

Čikago - Dalas 92:127

San Antonio - Golden Stejt 102:112

Denver - Toronto 125:119

Portland - Boston 99:121

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vučević poručio građanima: Na izborima se bira između većih plata i povratka u nezaposlenost veću od 30%
Izbori 2024

Vučević poručio građanima: Na izborima se bira između većih plata i povratka u nezaposlenost veću od 30%

Na izborima 2. juna građani će prema rečima predsednika Vlade Srbije i Srpske napredne stranke Miloša Vučevića reći da li žele da nastave putem koji je zacrtao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odnosno politiku koja donosi nova radna mesta, veće plate i penzije, nove bolnice, škole mostove ili da se vratimo u doba kada je nezaposlenost iznosila blizu 30 odsto i kada je prosečna plata bila manja od današnje minimalne zarade.

30.05.2024

09:38

Vesti

Petković upozorava: Na delu je godina najgoreg terora Prištine!
Politika

Petković upozorava: Na delu je godina najgoreg terora Prištine!

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, upozorava da je na delu godina najgoreg terora premijera lažne države, Aljbina Kurtija, i da nekažnjeno šetaju oni koji su krvnički pretukli Dušana Obrenovića i još 50 Srba, kao i onaj koji je pucao u leđa Dragiši Galjaku.

30.05.2024

12:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija