• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

16:56

Micić na izlaznim vratima NBA! Sleduje mu povratak u Evropu?

AP/Photo

NBA

Micić na izlaznim vratima NBA! Sleduje mu povratak u Evropu?

Podeli vest

Srpski košarkaš Vasilije Micić nije se naigrao ove sezone u Oklahoma siti Tanderima, a sada se našao na samom kraju rotacija kod trenera Majka Deinjoa.

Nekadašnji MVP Evrolige bi mogao da završi NBA avanturu pre nego što je ona zapravo i počela!

Kako navodi poznati portal "HuspHajp", Micić je ove sezone upisao osam nastupa sa 12 minuta po meču i 3,4 poena uz 2,8 asistencija, a u rotacijskoj šemi trenera Deinjoa pao na poslednje mesto i prednost u odnosu na njega je dobio ruki Kason Volas

Foto: Tanjug/AP

 

Prema navodima pomenutog portala, srpski košarkaš će biti deo svakog "paketa" za trejd koji Oklahoma bude imala da ponudi, ukoliko se ukaže prilika za razmenu sa nekim timom.

Uzimajući u obzir da je Oklahoma najmlađi tim lige i da je posvećena uspostavljanju igrača i ekipe za budućnost, teško je pronaći drugu sredinu u kojoj bi bivši plejmejker Efesa imao nešto značajniju rolu.

Njegov tim je sjajno započeo novu takmičarsku godinu sa učinkom od 11 pobeda i šest poraza i, kako sada stvari stoje, mogla bi da se bori za prednost domaćeg terena kada dođe vreme za plej-of.

Nosioci igre su jasni, a to su Čet Holmgren i Šej Gildžes Aleksander. Takođe, prepuni su zanimljivih i potencijalno odličnih mladih igrača, za koje mogu dobiti svaša zauzvrat u potencijalnom trejdu.

Foto: AP/Photo

Šej Gildžus i Holmgren

Pored Micića, možda poslednje dane u državi Oklahomi provodi i bivši košarkaš Partizana Davis Bertans. Letonac je odigrao svega pet mečeva od starta sezone i prosečno se zadržavao samo devet minuta na parketu.

 

Bilo kako bilo, činjenica je da Micić nije u planovima "gromova" i, kako stvari stoje, to se neće menjati.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija