• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2023

06:00

Doktoooor! Jokić rekordom sezone pregazio Sparse! (VIDEO/FOTO)

Tanjug/AP

NBA

Doktoooor! Jokić rekordom sezone pregazio Sparse! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su San Antonio Sparse 132:120, još jednu maestralnu partiju odigrao je srpski košarkaš Nikola Jokić.

Nikola Jokić bio je na korak od tripl-dabla, ali je stigao do rekorda sezone. Centar Denvera je postigao rekordnih 39 poena uz 11 skokova i devet asistencija. Pre dve noći je Hjustonu ubacio poen manje, dok je na poslednja tri meča imao "+30", pa ne sumnjamo da će i ove sezone biti glavni kandidat za MVP nagradu.

Inače, Jokić nije bio na parketa u finišu meča, pa je jasno da bi učinak bio i bolji da je odigrao ceo meč, ali je trener Majkl Meloun želeo da odmori najboljeg igrača Nagetsa Pored Nikole Jokića, raspoloženi su bili Majk Porter koji je ubacio 25 poena, Redži Džekson je dodao 20, a Kentavijus Koldvel Poup 16 poena, dok je dvocifreni košgeterski učinak imao i Džulijan Streuter sa 10.

Prvi pik na draftu ove godine, Viktor Vembanjama postigao je 22 poena, a imao je i 11 skokova,  Dejvin Vasel je ubacio 19, Malaki Brenem 15 poena.

 

 

 


Viktor Vembanjama odigrao je solidan meč, ali to nije pomoglo Sparsima da okončaju crni niz. I dalje su među najgorim timovima u ligi, ovo im je bio 12. vezani poraz i na poslednjem su mestu na Zapadu. 

 

Foto: Tanjug/AP

 

 

Denver je ostao jedini tim na Zapadu bez poraza na domaćem terenu, ima osam pobeda.  Nagetsi su na deobi trećeg mesta konferencije sa Finiksom, Minesota i Oklahoma su na prve dve pozicije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

 

 

 

Toronto, koji predvodi srpski stručnjak Darko Rajaković, poražen jer od Klivlenda – 102:105. Garland sa 24 poenom je bio najbolji kod Kavalirsa, dok su kod Kanđana Peltl i Sijakam ubacili po 18.

 

NBA LIGA

Nedelja

Milvoki – Portland 108:102

Ponedeljak

Boston – Atlanta 113:103

Memfis – Minesota 97:119

Njujork – Finiks 113:116

Orlando – Šarlot 130:117

Bruklin - Čikago 118:109

Klivlend - Toronto 105:102

Denver – San Antonio 132:120

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju! (VIDEO)

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija