• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2023

16:16

Velika pretnja Jokiću sa Istoka! Milvoki doveo još jednog igrača

AP/Photo

NBA

Velika pretnja Jokiću sa Istoka! Milvoki doveo još jednog igrača

Podeli vest

Ekipa Milvoki Baksa dodatno se pojačala dovođenjem iskusnog plejmejkera Kamerona Pejna (29) iz Finiks Sansa.

Baksi su ovoga leta napravili tektonski poremećaj u NBA ligi trampom za Demijana Lilarda, ali još uvek nisu kompletirali igrački kadar.

Jedno od najnovijih pojačanja i direktna izmena doskorašnjoj zvezdi Portlanda, biće Kameron Pejn.

Foto: AP/Photo

Kameron Pejn u dresu Finiksa

Pejn će put Viskonsina poći kao slobodan igrač, pošto je prethodno ostao bez angažmana u Finiks Sansima koji su očajnički pravili prostora za ugovor Bredlija Bila.

Upravo je u dresu "sunca" beležio najbolje partije karijere i bio je među junacima pohoda na NBA finale 2021, kada ih je porazio (gle slučaja), Milvoki!

Beležio je Pejn tada deset poena po utakmici uz pet asistencija za 22 minuta na parketu.

Nema sumnje da će biti veliko pojačanje za Bakse, koji su poprilično ispraznili roster pri trejdu za Lilarda.

Foto: Tanjug/AP

Demijan Lilard

Podsećamo, tim su napustili Grejson Alen i prvi organizator igre Džru Holidej kao i pik prve runde iz 2029. Upravo je pravo na prvi odabir drafta 2029. bila inicijalna kapisla da do dogovora dođe, pošto u suprotnom Portland ne bi pristao na trampu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija