• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.05.2023

06:46

AMERIKANCI U ŠOKU! Jokić video čoveka zbog kog je kažnjen, pa krenuo ka njemu...  (VIDEO)

printscreen

NBA

AMERIKANCI U ŠOKU! Jokić video čoveka zbog kog je kažnjen, pa krenuo ka njemu... (VIDEO)

Podeli vest

Nikola Jokić je car, zaista je nemoguće ne voleti tog čoveka! Opet su se Amerikanci uverili kakva je ljudina as Denver Nagetsa.

U četvrtom meču plej-of serije između Denvera i Finiksa Nikola Jokić i vlasnik Sansa Met Išbija su bili u centru pažnje, jer je umalo izbila tuča, ali su sve izgladili već pred petu utakmicu, koju je Denver ubedljivo dobio 118:102 i sad vodi u seriji sa 3:2.

Nikola Jokić je pokazao kakav je čovek, iako ga je NBA liga bez razloga kaznila sa 25.000 dolara. Naš centar je pre početka utakmice prolazio pored Išbije i uz osmeh mu dodao loptu. Našalio se Srbin sa milijarderom, a vlasnik Sansa je dobio i zagrljaj od centra Nagetsa.

Pogledajte šta je Jokić uradio. Ovim potezom je šokirao Amerikance, mada posle toliko godina ne bi trebalo da ih ovako nešto iznenađuje.

 

 

 

Da podsetimo šta se desilo na prethodnom meču. Incident, zbog kojeg je Jokić dobio tehničku grešku, dogodio se na 2:36 do kraja druge četvrtine poraza Nagitsa od Sansa sa 129:124 u četvrtoj utakmici plej-ofa. Lopta je izašla van terena, zgrabio ju je vlasnik Sansa, nije hteo da pusti, nakon čega se umešao Jokić. 

Foto: printscreen Twitter

 

Krenuo je da mu otima loptu, posle čega ga je i odgurnuo laktom, pa je dobio tehničku. Milijarder je ostao u hali i odgledao do kraja utakmicu, iako je čak dodirnuo Nikolu. Na sreću, NBA liga je kaznila srpskog centra samo po džepu, moraće da plati 25.000 dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija