• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2022

00:00

JOKIĆA PONOVO IZDALI SAIGRAČI! Jeste MVP, ali ne MOŽE SAM uprkos SPEKTAKULARNOJ partiji!

Tanjug/AP

NBA

JOKIĆA PONOVO IZDALI SAIGRAČI! Jeste MVP, ali ne MOŽE SAM uprkos SPEKTAKULARNOJ partiji!

Podeli vest

Košarkaši Nju Orleans Pelikansa naneli su Denver Nagetsima drugi vezani poraz - 121:106

Delovao je Denver nezaustavljivo na startu nove sezone, ali je četa Majkla Malouna naišla na dva "kamena" u poslednje dve utakmice. Nagetsi su u noći između petka i subote poraženi od Atlanta Hoksa, a večeras su u Teksasu doživeli novi neuspeh. Nju Orleans Pelikansi nadigrali su četu iz Kolorada sa 121:106, a ni fantastična partija Nikole Jokića nije pomogla Nagetsima da izbegnu poraz.

Srpski košarkaš ponovo je briljirao u prvom poluvremenu, sam vukao svoju ekipu ka pobedi u Nju Orleansu, ali po ko zna koji put u poslednjih nekoliko sezona nije imao baš nikakvu pomoć svojih saigrača. Dvostruki uzastupni MVP meč je završio sa 32 poena, 16 skokova i 8 asistencija. 

Ipak, imao je Jokić večeras protiv sebe neverovatnog Hosea Alvarada. Portorikanac je za skoro 25 minuta na parketu ubacio čak osam trojki, meč završio sa 36 poena, a sjajno ga je ispratio i Zajon Vilijamson koji je dodao 25 koša. 

Foto: Tanjug/AP

Nagetsi su se dobro držali sve do treće deonice kada je Alvarado "zapalio" mrežicu Denvera i doneo dvocifrenu prednost Pelikanima. Uspevala je domaća ekipa to da održava sve do kraja, u nekoliko navrata je vođstvo išlo i na 16 koševa razlike, a Nikola Jokić nije uspevao sam da vrati svoj sastav u meč. 

Nakon 22 utakmicec Nju Orleans Pelikansi su drugi tim Zapada sa 14 pobeda koliko ima i Denver uz osam poraza. Prvi je Finiks sa 15 trijufa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija