• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2022

21:50

NASILJE U PORODICI GA SKUPO KOŠTALO! Uhapšena bivša NBA zvezda!

NBA

NASILJE U PORODICI GA SKUPO KOŠTALO! Uhapšena bivša NBA zvezda!

Podeli vest

Američki košarkaš Erik Bledso uhapšen je zbog nasilja u porodici, prenosi TMZ Sport

Vesti dolaze samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da je bivši NBA as potpisao ugovor sa Šangaj Šarksima, te da će u nastavku karijere igrati u Kini.

Policija je dobila poziv nešto posle 11 uveče, a zvala je žrtva koja je izjavila da ju je dečko ošamario. Policajci su ubrzo reagovali i nakon istrage uhapsili Bledsoa, zbog nasilja u porodici.

Erik je bio pritvoren u kalifornijskom zatvoru na Lost Hilsu, ali je neko ubrzo platio kauciju za njega, pa je pušten na slobodu.

Oglasila se i devojka koja je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju na kojoj se vidi crveni trag na obrazu, ali ju je ubrzo obrisala.

- Nijedna veza poput ove nije vredna ostanka. Ovo nije prvi put da se dešava, ali ja sam kriva jer sam ostajala. Bledso je monstrum - pisalo je u opisu.

Inače, ovo nije prvi put da se nešto poput ovoga dešava u NBA, a najsveži primer se desio pre tri meseca kada je košarkaš Šarlota Majl Bridžis napao svoju devojku.

Bledso je u NBA ušao 2010. kada je biran sa 18. pozicije na draftu nakon studiranja na Univerzitetu Kentaki.

U bogatoj karijeri je igrao za Kliperse, Sanse, Bakse i Pelikanse. Dva puta je izabran u idealne defanzivne petorke, bilo je to 2019. i 2020. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija