• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2021

21:54

OŽIVEO OKLAHOMU! Proglašeni igrači nedelje u NBA ligi!

Tanjug/AP

NBA

OŽIVEO OKLAHOMU! Proglašeni igrači nedelje u NBA ligi!

Podeli vest

Košarkaši Oklahome i Njujorka Šej Gildžus-Aleksander i Kemba Voker proglašeni su prošle noći za najkorisnije igrače desete nedelje, na Zapadnoj i Istočnoj konferenciji NBA lige

Gildžus-Aleksander je predvodio Oklahomu do tri pobede iz četiri utakmice, sa prosečno postignutih 27,5 poena, uz sedam asistencija i 6,3 skoka po meču. U pobedi protiv Denvera (108:94) zabeležio je tripl-dabl sa 27 poena, 12 asistencija i 11 skokova.

Oklahoma zauzima 13. mesto na tabeli Zapadne konferencije sa 12 pobeda i 20 poraza.

Voker je za Nikse prosečno beležio 25 poena, devet skokova i 8,3 asistencije po meču. Njujork je protekle nedelje zabeležio dve pobede, uz jedan poraz, a Voker je u porazu od Vašingtona (117:124) postigao 44 poena, dok je u božićnom meču protiv Atlante (101:87) ostvario tripl-dabl učinak.

Niksi se nalaze na 12. mestu Istočne konferencije sa 15 pobeda i 18 poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija