• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2024

13:19

Stiv Ker i čelnici Golden Stejta na Dekijevoj sahrani!

Informer/Maša Banđur

Košarka

Stiv Ker i čelnici Golden Stejta na Dekijevoj sahrani!

Podeli vest

Glavni trener NBA ligaša došao je u Beograd na poslednji ispraćaj Dejana Milojevića.

Američki stručnjak je, zajedno sa ostalim članovima rukovodstva Voriorsa, stigao na Novo bežanijsko groblje, gde se mnogobrojne legende sporta danas opraštaju od prerano preminulog srpskog asa.

Ker je sa Milojevićem sarađivao od 2021. godine, bio mu je asistent u stručnom štabu, zadužen za rad sa centrima. Kada je Deki iznenada umro, 17. januara od posledica srčanog udara, nije mogao da sakrije tugu i bol za kolegom i velikim prijateljem.

Govorio je o njemu uvek u superlativu, a tokom oproštaja "ratnika" na utakmici protiv Atlante nije krio ni suze, kao ni igrači i stručno osoblje Golden Stejta.

- Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli... - pričao je Ker.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija