• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2024

13:50

Lep gest! Ova dvorana poneće ime Dejana Milojevića!

Starsportphoto

Košarka

Lep gest! Ova dvorana poneće ime Dejana Milojevića!

Podeli vest

Slavni srpski košarkaš i trener Dejan Milojević preminuo je juče u 47. godini, a beogradska dvorana poneće njegovo ime!

Hala Košarkaškog kluba Mega koja se nalazi u Beogradu u Ulici Braće Jerković uskoro će se zvati "Dejan Milojević" umesto dosadašnjeg naziva "Mega factory", otkrio je idejni tvorac kluba, poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović.

"Danas u Beogradu, u hali "Mega factory", gde je Dejan proveo skoro celu trenersku karijeru. Ime dvorane će uskoro biti promenjeno“, napisao je Miško Ražnatović uz fotografiju iz hale na kojoj je slika slavnog Srbina i ruža.

 

 

Miško se oglasio i juče i obećao da će učiniti sve da se ne zaboravi na Dejana Milojevića, a promena imena hali je verovatno samo jedan od poteza.

"Današnji svet je pun nepravdi, a ovo je sigurno jedna od najvećih! Učiniću sve da se nikada ne zaboravi sve što si uradio za mene, Megu i celokupnu svetsku kosarku! Počivaj u miru Deki!", poručio je Miško putem Instagrama.

 

 

Informer predlaže, kao što je ranije objavljeno, da ubuduće nagrada za najkorisnijeg igrača ABA lige nosi ime Dejana Milojevića.

Milojević će ostati upamćen i kao jedna od najvećih legendi u istoriji ABA lige. Upravo je Deki, pre ravno 20 godina, odigrao najbolju utakmicu u istoriji ABA lige. Tog 3. januara 2004. godine je, u dresu Budućnosti protiv Lovćena, zabeležio rekordan indeks korisnosti - čak 59! Dan danas tu brojku niko nije nadmašio, a pitanje je i da li će.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija