• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.01.2024

14:00

"Večiti" na novom ispitu u Evroligi: Mogu li do pobede? (ANKETA)

Starsportphoto

Košarka

"Večiti" na novom ispitu u Evroligi: Mogu li do pobede? (ANKETA)

Podeli vest

Košarkaši Partizana gostuju sutra veče od 18.30 časova (Sport klub 1) Fenerbahčeu u meču 20. kola Evrolige. U istom kolu Crvena zvezda će od 20.30 časova (Sport klub 1) odmeriti snage sa Asvelom u Francuskoj.

Teži zadatak čeka crno-bele, jer gostuju ekipi koja na svom terenu igra fantastično. Zapravo, jedini poraz Fener je ove sezone u Istanbulu doživeo od Crvene zvezde. Možda bi to moglo da motiviše izabranike Željka Obradovića, jer ako može Zvezda, zašto ne bi mogli i oni...

Foto: Starsportphoto

 

Ekipa iz Humske oslabljena će na noge turskom velikanu. U sastavu neće biti povređenih Alekse Avramovića i Alena Smailagića, dok će Zek Ledej, koji je prošle nedelje bio van stroja, biti u avionu za Istanbul. Pitanje je samo u kojoj meri će moći da pomogne i koliko minuta će provesti na terenu. 

Zvezdu čeka uslovno rečeno lakši posao. Gostuje Asvelu, timu koji je pre nekoliko dana zbog loših rezultata otpustio trenera Đanmarka Poceka. Tim će voditi novi trener Pjerik Pupe, čovek kojem je ovo prvi samostalni posao, tako da će imati vatreno krštenje.

Foto: Starsportphoto

 

Ekipa Janisa Sferopulosa je vezala sve pobede u Evroligi, trijumfovala je nad Fenerbahčeom u gostima i Partizanom u krcatoj "Štark areni". Nošena tom euforijom, ali i računajući na kvalitet celog tima, pokušaće da dobije Asvel i ostane u trci za plej-of Evrolige. Sa timom 'e biti i Miloš Teodosić, koji se povredio pre dva dana, ali je danas trenirao. Ovo je jedna od ključnih utakmica za hvatanje priključka. 

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija