• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.12.2023

18:07

Novi detalji Madarove povrede: Oštećen mu vid, umalo ostao bez oka

Starsportphoto

Košarka

Novi detalji Madarove povrede: Oštećen mu vid, umalo ostao bez oka

Podeli vest

Naš košarkaš Jam Madar nam se požalio da slabije vidi nakon što je pogođen u oko, oglasio se Fenerbahče saopštenjem.

On je u subotu veče pogođen novčićem ispod oka na gostovanju Bešiktašu i ostao je da leži na parketu. Ukazana mu je prva pomoć, izašao je vani, zatim je opet igrao u nastavku meča, ali se i požalio da slabije vidi. Fenerbahče ljutito odgovara.

"Jedan od mnogih predmeta koji je upao na teren udario je u glavu našeg košarkaša Madara. Vratio se na teren, igrao je u drugom poluvremenu posle intervencije našeg medicinskog tima. Posle utakmice požalio se na delimičan gubitak vida. Odradićemo dodatna ispitivanja i preglede" navodi se u saopštenju. 

Foto: printscreen

 

Foto:  

Istanbulski klub hazteva istragu i apeluje da ovakve stvari ne bi trebalo da se dešavaju. 

"Osim psovki i uvreda tokom celog meča, mnogobrojni predmeti ubačeni su sa tribina i stvorena je atmosfera koja je ugrozila zdravlje svih na terenu. Osuđujemo sve koji su bili kreatori ovakvog ambijenta, dok su sudije odlučile da se sve nastavi, iako je obaveza i glavni posao Saveza da garantuje bezbednost svih učesnika. Zato tražimo da se sprovede istraga i da se kazne svi koji su bili deo ovoga, zahtevamo primenu najstrožih mera kako se ovako nešto nikada ne bi pogodilo" zaključuje Fenerbahče. 

Ovim povodom oglasio se i trener ekipe Dimitris Itudis.

- Ne mogu da pričam o košarci posle ovoga. Kovanica koja je pogodila Madara...Šta da ga je pogodilo malo niže, mogao je da izgubi oko. Moramo da uradimo nešto povodom ovoga - rekao je Itudis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija