• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

15:08

Slukas napustio Olimpijakos! Seli se u Partizan ili Fenerbahče!

Starsportphoto

Košarka

Slukas napustio Olimpijakos! Seli se u Partizan ili Fenerbahče!

Podeli vest

Grlki košarkaš Kostas Slukas napustio je Olimpijakos!

Plejmejker po drugi put u karijeri napušta klub iz Pireja jer na sastanku dve strane nisu uspele da postignu dogovor.

Slukas je povezivan sa mnogim klubovima za koje će potencijalno nastupati naredne sezone, a među njima je i Partizan.

Dok poznati grčki novinar Kristos Harpidis seli Slukasa u Fenerbahče, popularni košarkaški sajt eurohoops.net navodi da je pored turskog velikana, najozbiljniji kandidati beogradski klub.

Podsetimo, iz kluba iz Humske su nedavno demantovali da su Grku poslali ponudu.

Slukas je minule sezone beležio 11,0 poena, 5,6 asistencija i 2,1 skok po nastupu u Evroligi i bio jedan od ključnih igrača Olimpijakosa u osvajanju prvog mesta na tabeli Evrolige u ligaškom delu.

Od 2008. do 2015. i od 2020. do sada nosio crveno-belu opremu, a u Feneru je bio od 2015. do 2020. godine. Ukupno tri puta je osvajao Evroligu, dva puta sa Olimpijakosom i jednom sa turskim klubom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija