• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2023

17:06

EVO KAKO SU HULIGANI NAPALI ŠVEDA! Ruskom asu PUKLA LOBANJA (VIDEO)

EPAIMAGES

Košarka

EVO KAKO SU HULIGANI NAPALI ŠVEDA! Ruskom asu PUKLA LOBANJA (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš moskovskog CSKA, Aleksej Šved (34), zadobio teške povrede i ima gubitak pamćenja

Ruski košarkaš Aleksej Šved (34) zadobio je teške povrede pošto su ga petorica muškaraca napala ispred jednog restorana u Moskvi! As CSKA je hitno hospitalizovan, a posle detaljnih pregleda lekari su ustanovili da mu je pukla lobanja i da ima gubitak pamćenja.

Foto: EPAIMAGES

 

"Šved je doživeo povrede opasne po život. Dijagnostikovani su mu prelom temporalne kosti, otvorena kraniocerebralna povreda, prelom baze lobanje i amnezija, odnosno gubitak pamćenja" - prenosi moskovski portal "Komsomolec".

Incident se dogodio sinoć, a sada je isplivao i snimak napada na sjajnog šutera. Aleksej je bio u društvu supruge i prijatelja, a u isto vreme je jedna grupa ljudi sa Kakvkaza na istom mestu proslavljala rođendan. Do sukoba je došlo na izlazu iz restorana, pošto je Šved prvo ušao u verbalnu raspravu sa petoricom nepoznatih muškaraca, a potom je usledio i fizički obračun. Svedoci tvrde da je reprezentativac Rusije dobio nekoliko udaraca u glavu, da je pao na asfalt i obilno krvario iz uha.

 

 

Napadači su navodno imali nameru da nastave da biju beka "armejaca", ali je tada napolje istrčalo osoblje restorana i priteklo mu u pomoć. Policija je ubrzo stigla na lice mesta i otvorila istragu, a jedino što je zasad poznato jeste da se jedan od batinaša zove Knjaz, kao i da su i huligani i Šved, bili u vidno alkoholisanom stanju.

Podsetimo, Aleksej je samo nekoliko časova pre kobnog događaja igrao petu, odlučujuću utakmicu sa CSKA protiv Lokomotive Kubanj i izgubio (100:103). Tako je moskovski klub prvi put u istoriji ostao bez plasmana u finale VTB lige.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija