• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

20:40

PREDSEDNIK CSKA OTKRIO! Evo gde Nikola Milutinov NASTAVLJA KARIJERU!

Košarka

PREDSEDNIK CSKA OTKRIO! Evo gde Nikola Milutinov NASTAVLJA KARIJERU!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov ostao je jedini centar u moskovskom CSKA, posle odlaska velikog broja stranaca iz ruskog giganta

Tim povodom prvi čovek Armejaca Andrej Vatutin govorio je o budućnosti Milutinova, koga mnogi smatraju za najboljeg centra Evrolige.

Ipak, CSKA je odlukom čelnika najelitnijeg klupskog ranga izbačen iz Evrolige, kao i svi ruski klubovi, što je nametnulo pitanje o odlasku Srbina iz Moskve.

Međutim, Nikola Milutinov je rešio da ostane veran aktuelnom timu i ne menja sredu, što je i Vatutin potvrdio:

Foto: cskabasket.com

Andrej Vatutin

 Nismo se trudili da ga zadržimo. Milutinov je primer profesionalizma i visoke odgovornosti. Imao je neke sumnje kada smo isključeni iz sezone u Evroligi. Ali odmah je uverio da namerava da poštuje postojeći ugovor. Uz to, za njega nije samo u pitanju novac, već i mogućnost da nešto osvoji sa CSKA. Uostalom, prvu sezonu u našem timu prekinula mu je povreda, a drugu je poražen u finalu, uprkos briljantnom nastupu. On je najbolji evropski centar i srećni smo što će nastaviti da igra crveno-plave boje - rekao je Andrej Vatutin, predsednik Moskovljana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija