• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

09.04.2024

20:12

KRAJ! Najveći fudbalski spektakl ove sezone! Real - Siti 3:3, Arsenal - Bajern 2:2! (VIDEO)

EPA

Fudbal

KRAJ! Najveći fudbalski spektakl ove sezone! Real - Siti 3:3, Arsenal - Bajern 2:2! (VIDEO)

Podeli vest

Vreme je za spektakularne okršaje u Ligi šampiona! Fudbaleri Real Madrida dočekuju Mančester siti u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona (21.00, Arena 1 premijum), dok u istom terminu i u istoj fazi takmičenja Arsenal u Londonu igra protiv minhenskog Bajerna (21.00, Arena 2 premijum).

Obe utakmice će, sasvim sigurno privući veliku pažnju ljubitelja fudbala. Meč u Madridu mnogi su nazvali "finalem pre finala", s obzirom na činjenicu da se sastaju po mnogima dve najbolje ekipe današnjice. Sa druge strane, Arsenal je veliki favorit protiv minhenskog Bajerna, koji je u slaboj formi i koji će pokušati sezonu da spase u elitnom evropskom takmičenju.

 

REAL MADRID - MANČESTER SITI 3:3 (2:1) (KRAJ)

Strelci: Kamavinga 12, Rodrigo 14, Valverde 79 - Bernardo Silva 2, Foden 66, Gvardiol 71

Grad: Madrid.

Stadion: Santjago Bernabeu.

Kapacitet: 81.044.

Sudija: Fransoa Leteksije (Francuska).

Žuti kartoni: Čuameni (Real Madrid), Akanđi (Siti)

REAL MADRID (4-4-2): Lunjin - Karvahal, Ridiger, Mendi, Kamavinga - Čuameni, Kros (od 71. Modrić), Valverde, Belingem - Vinisijus (od 86. Hoselu), Rodrigo (od 71. Dijaz). 

Trener: Karlo Anćeloti.

MANČESTER SITI (4-3-3): Ortega -  Stons, Dijaz, Akanđi, Gvardiol - Rodri, Kovačić, B. Silva - Griliš, Foden (od 87. Alvarez), Holand.

Trener: Pep Gvardiola.

 

 

 

ARSENAL - BAJERN MINHEN 2:2 (1:2) (KRAJ)

Strelci: Saka 12, Trosar 76 - Gnabri 18, Kejn 32 (p)

Grad: London.

Stadion: Emirejts.

Kapacitet: 60.000.

Sudija: Glen Niberg (Švedska).

Žuti kartoni: Dejvis, Kejn (Bajern)

ARSENAL (4-3-3): Raja - Vajt, Saliba, Gabrijel, Kivior (od 46. Zinčenko) - Edegard, Žoržinjo (od 67. Trosar), Rajs - Saka, Haverc (od 86. Parti), Martineli (od 67. Žesus).

Trener: Mikel Arteta.

BAJERN (4-2-3-1): Nojer - Kimih, Dajer, de Liht, Dejvis - Gorecka, Lajmer - Sane (od 66. Koman), Musijala, Gnabri (od 70. Gereiro) - Kejn. 

Trener: Tomas Tuhel.

 

 

UŽIVO:

DRUGO POLUVREME

90+4. minut (Madrid) - KRAJ I U MADRIDU, ZAVRŠENA JE OVA SPEKTAKULARNA UTAKMICA! REAL - SITI 3:3!

90+5. minut (London) - ZAVRŠENA JE UTAKMICA U LONDONU, ARSENAL - BAJERN 2:2!

90. minut (London) - Veliku šansu imao je Bajern da zapečati sudbinu Arsenala. Kingsli Koman pogodio je stativu.

88. minut (Madrid) - Povreda Fodena, problem za Gvardiolu. Umesto njega, na terenu je Hulijan Alvarez.

79. minut (Madrid) - Potpuni spektakl! Federiko Valverde uhvatio je fantastičan volej i izjednačio na 3:3. Ovo nije realno šta se dešava večeras!

 

 

76. minut (London) - Izjednačio je i Arsenal! Strelac je Leandro Trosar! Sjajna reakcija belgijskog veziste, ludilo u Ligi šampiona se nastavlja! Ali kakav dribling i asistencija Gabrijela Žesusa pre toga. Pogledajte...

 

 

71. minut (Madrid) - Ponovo vodi Mančester siti! Svega pet minuta nakon sjajnog gola Fodena, fantastičan pogodak postigao je i defanzivac Joško Gvardiol! Iznenadio je Lunjina i slabijom desnom nogom postigao sjajan pogodak!

 

 

70. minut (London) - Arsenal napada u drugom poluvremenu, ali ne mogu da probiju blok Bajerna. Sa druge strane, Bavarci pokušavaju da iz kontri dođu do trećeg gola i velike pobede na gostovanju.

Foto: EPA

 

 

66. minut - Au, kakva golčina Fodena! Reprezentativac Engleske prihvatio je loptu na ivici kaznenog prostora i zakucao je iza Lunjina! Biće ovde mnogo uzbuđenja još!

 

 

57. minut (London) - Kejn zbog udaranja laktom Gabrijela dobija žuti karton. Možda je kapiten Engleske u ovom slučaju i dobro prošao.

56. minut (Madrid) - Ogromna šansa za Vinisijusa! Izašao je sam ispred Ortege, doduše iskosa, ali šutirao je preko gola. Nema promene rezultata!

Foto: EPA

 

 

53. minut (Madrid) - Belingem je promešao odbranu Sitija, ali šutirao je pored gola. Koliko je samo opasan Real kad mu se ostavi bilo kakav prostor.

52. minut (Madrid) - Siti je dosta konkretnije otvorio drugi deo meča.

49. minut (Madrid) - Džek Griliš pokušao je sam da završi akciju, ali šutirao je preko gola.

46. minut - Krenulo je drugo poluvreme u Londonu i Madridu.

Foto: EPA

 

 

PRVO POLUVREME

ZAVRŠENO JE SPEKTAKULARNO PRVO POLUVREME! ČAK ŠEST GOLOVA NA DVA MEČA, DVA PREOKRETA, JEDAN PENAL, MNOGO SJAJNIH POTEZA! NAJBOLJA FUDBALSKA PREDSTAVA OVE SEZONE!

42. minut (Madrid) - Probao je Vinisijus nakon solo prodora, odbranio je to Ortega.

40. minut (London) - Imao je Sane veliku šansu možda da reši pitanje polufinaliste. Nije uspeo da dotuče Arsenal, koji ne može da se sastavi.

 

 

32. minut (London) - Hari Kejn donosi preokret Bajernu iz penala! Prethodno je Sane prošao maltene pored petorice igrača Arsenala. Oborio ga je Saliba, nema dileme da je to bio jedanaesterac!

Foto: EPA

 

 

31. minut - Rodrigo je prošao po levoj strani, Brazilac pravi ogromne probleme Sitiju. Pokušao je po sredini, ali golman Sitija Ortega brani udarac.

27. minut (London) - Opasan korner Sake, nastala je gužva, ali reagovao je na kraju Manuel Nojer.

26. minut (Madrid) - Nakon košmarnog početka meča, Real se oslobodio pritiska. Sada je šut iz daljine oprobao Vinisijus, ali preko gola.

18. minut (London) - Evo i odgovora Bajerna! Serž Gnabri šokirao je domaćina i izjednačio rezultat! Ludo veče u Ligi šampiona se nastavlja!

 

 

14. minut (Madrid) - Šta se ovo dešava!? Rodrigo je majstorskim solo prodorom doneo prednost Realu! Madriđani su se vratili iz nokdauna i sada vode 2:1!

 

 

12. minut (London) - Vodi i Arsenal, strelac je Bukajo Saka! Kakve dve utakmice!

 

 

12. minut (Madrid) - Kakva utakmica! Izjednačio je Real Madrid preko Eduarda Kamavinge. Uz mnogo sreće udarac Francuza završio je u mreži Sitija!

 

 

7. minut (Madrid) - Pršti sve u Madridu! Svašta se dešava u kaznenom prostoru Reala. Mogao je Siti do drugog gola, ali zaustavljeni su udarci Holanda i Fodena. Gosti su mnogo bolji na startu meča. Ovog puta Lunjin se iskupio za kiks od pre nekoliko trenutaka.

 

 

2. minut (Madrid) - Neverovatan potez Bernarda Silve, vodi Mančester siti u Madridu! Iznenadio je Portugalac Lunjina, fantastičan početak meča! Velika greška ukrajinskog golmana, ovakve golove ne sme da prima na ovakvom nivou takmičenja!

2. minut (Madrid) - Već tenzije u Madridu! Oreljan Čuameni dobio je žuti karton maltene odmah po početku meča. Napravio je prekršaj i neće ga biti u revanšu zbog suspenzije!

1. minut - Utakmice u Madridu i Londonu su počele!

Foto: EPA

 

 

PRE MEČEVA: 

20.50 - Loše vesti za Mančester siti neposredno pred start meča. Kevin De Brujne je na klupi za rezervne igrače zbog bolesti. U prvoj postavi zameniće ga Mateo Kovačić.

Foto: EPA Images

Kevin De Brujne

 

20.44 - Trener Reala Karlo Anćeloti u velikom stilu najavio je večerašnji okršaj.

Ovo je neverovatno atraktivan meč. Kvalitet obe ekipe će nam omogućiti da gledamo dobar meč. Mislimo da ćemo biti bolji od Sitija u nekim aspektima, a oni misle da će biti bolji od nas u drugim. Posle 180 minuta ćemo videti ko je bio bolji - rekao je Anćeloti na jučerašnjoj konferenciji za medije.

20.38 - Oglasio se Real na društvenim mrežama i potvrdio za kojih 11 igrača se odlučio Karlo Anćeloti.

 

 

Sa druge strane, nedugo zatim, ovaj super derbi najavio je i Mančester siti.

 

 

 

20.33 - Kvote pred večerašnji meč donekle su i očekivane. Real je blagi favorit za trijumf nad Sitijem sa kvotom 2,65, na remi je 3,50, a na goste je 2,75. Sa druge strane, Arsenal je veliki favorit protiv Bajerna sa koeficijentom 1,80, na remi je 3,70, a na "dvojku" čak 5,00.

20.15 - Mečevima Real Madrid - Mančester siti i Arsenal - Bajern počinje četvrtfinale Lige šampiona. Sutra su na programu utakmice Atletiko Madrid - Borusija Dortmund, odnosno Pariz Sen Žermen - Barselona.

20.07 - Poznati su sastavi. Utisak je da su Bajern i Real izašli u nešto defanzivnijim varijantama, a da su Siti i Arsenal u prepoznatljivom stilu, sa velikim brojem igrača ofanzivnih karakteristika.

20.00 - Dobrodošli na naš blog posvećen utakmicama četvrtfinala Lige šampiona.

 

 

Cup tree provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija