• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

30.03.2024

21:00

Lalatović neutešan: Igrači Partizana se valjali po travi, bili smo bolji!

Starsportphoto©

Fudbal

Lalatović neutešan: Igrači Partizana se valjali po travi, bili smo bolji!

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka poraženi su na stadionu u Humskoj od Partizana 1:0, a trener gostiju Nenad Lalatović smatra da je njegov tim bio bolji rival uprkos porazu.

Crno-beli su do prvog i, ispostaviće se, jedinog gola na susretu stigao u 21. minutu, kada je Samed Baždar odlično iskoristio odbitak posle odbrane Aleksandra Vulića.

Gosti iz Subotice su u nastavku, pogotovo u drugom poluvremenu pretili i bili agresivniji rival, a trener Nenad Lalatović ističe da je "parni valjak" bio zadovoljan minimalcem, pa su se igrači "valjali po travi".

- Ekipa je dobro igrala, nemam šta da im zamerim. Napadali smo, oni su bili zadovoljni sa 1:0 pa su se valjali po travi, odugovlačili... Šta da se radi. Dali smo sve do sebe i mislim da smo bili bolji rival - rekao je nekadašnji strateg Crvene zvezde.

Foto: Starsportphoto©

Susret bivših saigrača iz Šahtjora - Lalatović i Duljaj

Na nešto ofanzivniju igru znatno je uticala promena formacije na poluvremenu, kada se Lalatović opredelio za tri igrača napred.

- Nedostajala nam je završnica i nismo imali sreće. Iz jednog šuta smo izgubili utakmicu. Bili smo opasniji, pogotovo kada smo promenili formaciju. Nismo imali sreće, ali ni hrabrosti da savladamo Partizan na njihovom stadionu. Ovaj meč nam je putokaz za dalje, izvućićemo pouke - objasnio je popularni Lala.

Spartak trenutno zauzima desetu poziciju, ali ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Voždovac, dok za Napretkom zaostaje četiri.

Do kraja im predstoji duel sa Radničkim iz Niša 3. aprila. Samo četiri dana kasnije gostovanje Kragujevčanima, a u poslednjem kolu dočekaće Javor 14. aprila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija