• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.Č.

21.02.2024

20:30

Još samo ovo nije probao! Legendarni fudbaler ulazi u rijaliti!

EPA Images

Fudbal

Još samo ovo nije probao! Legendarni fudbaler ulazi u rijaliti!

Podeli vest

Proslavljeni brazilski fudbaler Ronaldinjo (43) oprobaće se u turskoj verziji globalno popularnog rijalitija "Survajver"!

To je takmičarima saopštio voditelj pomenutog rijalitija, a njihova reakcija bila je naravno pozitivna. U prvom trenutku učesnici su pogađali ko bi od fudbalskih zvezda mogao da im se pridruži, bilo je onih koji su pretpostavili da bi to mogao da bude Emre Belozoglu, međutim niko nije ni pomislio da se zapravo radi o jednom od najboljih fudbalera koje je svet ikada video. Ronaldinjo bi sa ostalim učesnicima "Survajvera" trebalo da igra nožni tenis i odbojku na plaži, ali ostaje da se vidi da li će zaista i ispuniti dogovor.

Ime brazilskog majstora fudbala često je po okončanju igračke karijere bilo na naslovnim stranama novina, zbog brojnih skandala. Oduvek je bio poznat kao neko ko uživa u noćnom provodu, ženama i alkoholu, što ga je sasvim sigurno sprečilo da ostvari karijeru kakvu je mogao i kakvu su mu stručnjaci predviđali kada se pojavio na fudbalskoj sceni. U jednom trenutku se zbog problema sa zakonom našao čak i u paragvajskom zatvoru, a zbog raskalašanog stila života bio je prinuđen da učestvuje u raznim projektima. Ljubitelji fudbala u Srbiji dobro se sećaju da je bio i zaštitno lice jedne domaće kompanije.

Foto: EPA Images

 

Ronaldinjo je ponikao u Gremiju, odakle je 2001. godine prešao u Pariz Sen Žermen. Vrhunac karijere doživeo je u Barseloni, za koju je nastupao od 2003. do 2008. i postigao 70 golova na 145 odigranih mečeva. Usledila je trogodišnja epizoda u Milanu, gde je postalo jasno da su njegovi najbolji dani ostali u prošlosti. Vratio se u Brazil 2012. godine u Atletiko Mineiro, oprobao se i u meksičkom Keretaru da bi 2015. definitivno okončao igračku karijeru u dresu Fluminensea. Za reprezentaciju Brazila odigrao je 97 mečeva i postigao 33 gola. Sa "kariokama" je 2002. godine osvojio titulu prvaka sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija