• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2024

20:09

Ništa od spektakla Mesija i Ronalda! Portugalac se povredio pred "poslednji ples"!

profimedia

Fudbal

Ništa od spektakla Mesija i Ronalda! Portugalac se povredio pred "poslednji ples"!

Podeli vest

Al Nasr saopštio da Ronaldo neće igrati protiv Inter Majamija u četvrtak.

Sa velikim nestrpljenjem navijači širom sveta čekali su novi okršaj Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. Ipak, iz Saudijske Arabije stižu tužne vesti budući da dvojica najboljih u 21. veku ipak neće ponovo biti na terenu oči u oči. 

Al Nasr i Inter Majami trebali su da se sastanu u četvrtak, u prijateljskom meču na turniru u Saudijskoj Arabiji. Do utakmice će doći, ali akteri neće biti onakvi kakvima se javnost nadala. Naime, Kristijano Ronaldo doživeo je povredu na treningu i neće biti u sastavu za duel protiv kluba sa Floride. 

Mnogi su duel Intera i Al Nasra okarakterisali kao "poslednji ples" Mesija i Ronalda. Sve je ostao uskraćen za njihov novi duel, a pitanje je i da li će ga biti budući da su Argentinac i Portugalac već u poznim godinama. 

Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo do sada su odigrali 36 utakmica, Argentinac je slavio na 13, a Portugalac na 11. Zanimljivo, Mesi je ostavio i daleko bolji utisak budući da je postigao 22 gola i upisao 11 asistencija. Sa druge strane, Ronaldo je bio strelac 21 put, ali ima svega jednu asistenciju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20